Lukijat ovat puhuneet: Ei ole sohvaa voittanutta – peli-istuinten kuningas on kruunattu / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Ei ole sohvaa voittanutta – peli-istuinten kuningas on kruunattu

6.06.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
2
Viikon kyselyn voitti sohva.

Lukijat ovat jälleen puhuneet.

Pelaaja.fin viime viikon kyselyssä udeltiin suosituinta peli-istuinta, eikä ole yllätys, että sohva voitti äänestyksen peräti 34 prosentilla äänistä. Kiivasta taistelua kakkospaikasta käytiin pelituolin ja toimistotuolin välillä, mutta pelituoli ansaitsi hopemitallinsa huipputiukan yhden prosentin erolla jälkimmäiseen.

Mukaan mahtui myös villejä kortteja, kuten yhden prosentin suosimat keinu- ja säkkituolit. Kaksi prosenttia vastaajista sen sijaan tyytyi vain lattiaan ja neljä prosenttia tuttuun ja turvalliseen sänkyyn.

Millaista istuinta suosit pelatessasi?

Sohvaa 34 %
 
Nojatuolia 12 %
 
Pelituolia 21 %
 
Toimistotuolia 20 %
 
Säkkituolia 1 %
 
Keinutuolia 1 %
 
Keittiötuolia 2 %
 
Pyörätuolia 1 %
 
Jakkaraa 1 %
 
Sänkyä 4 %
 
Lattiaa 2 %
 
Jotain aivan muuta 1 %
 
Ääniä yhteensä: 793

 

Kyselyn kommenttiosiossa valintoja luonnehdettiin muun muassa seuraavasti:

– MUJI:sta ostettu vähän jämäkämpi säkkituoli on ollut oma suosikki. Sohva on silti ehkä pääasiallinen istuin PS5:llä tai Switchillä pelaillessa koska säkkituoli on meidän vähän ahtaammassa kämpässä usein sivummalla säilössä ja se tulee otettua käyttöön vain erikoistilanteissa, kertoo BlazeAce, joka mielellään käyttäisi säkkituoliaan.

– Vastasin kuitenkin että pelituolissa koska se on mitä käytän. On taas ihan eri asia että suosinko sitä, koska nykyinen pelituoli on käytössä jonkin asteisen pakon edessä ja varmasti parempiakin vaihtoehtoja olisi, tuumii zappah.

–...Lattia :--D (Ja siitä nojaan sohvaan. Juu on jo parempi puolisko jaksanu muistuttaa selkävaaroista, mutta kun tottumukset istuu lujassa), kahden prosentin vähemmistöä edustava Nelia19 jakaa.

Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Toimitus kiittää kyselyyn vastanneita! Muistakaa osallistua myös tämän viikon kysymykseen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pelaaja 7 kuva
Pelaaja 7

Jäi poikkeuksellisesti äänestämättä. Korjaan nyt asian.

Muutaman pelituolin olen omistanut, eikä satsaus auttanut parempaan kokemukseen. Tiukan päätöksen myötä sijoitin kunnolla nojatuoliin, jonka keskimääräinen käyttöikä on 25 vuotta. Sain erinomaisen tuntuman rentoon pelaamiseen. Toinen pelituolini on perinteisempi, mutta kovasti täytyi etsiä just sopiva istualtaan pelaamiseen räätälöity lepo/nojatuoli. Sanoisin että se on todella paljon hankalampaa kuin "pelituolin" löytäminen, mutta palkitsevampaa monella osa-alueella, kun se oloneuvos viimein löytyy.

Käyttäjän Qeki kuva
Qeki

Lattialla ne parhaat pelimuistot on kerrytetty, mutta mikä tahansa pehmeämpi alusta on parempi vaihtoehto

Nostoja