Lukijat ovat puhuneet: Grand Theft Auto 6:n kohtalo askarruttaa / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Grand Theft Auto 6:n kohtalo askarruttaa

17.02.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2
Lukijat ovat puhuneet: Grand Theft Auto 6:n kohtalo askarruttaa

Pelaaja.fin viime viikon Grand Theft Auto 6 -kysymyksen tulokset ovat nyt selvillä. Viime viikolla udeltiin, huolestuttaako GTA 6:n kohtalo sarjan käsikirjoittajana ja Rockstar Gamesin perustajana tunnetun Dan Houserin lähdön myötä.

Kyselyyn osallistui peräti 620 vastaajaa, joista 58 prosenttia on vähintäänkin hieman huolissaan Houserin lähdön vaikutuksista. Näin ollen 42 prosenttia vastaajista ei ole lainkaan huolissaan tapahtuneesta ja GTA 6:n kohtalosta.

- Uskon, että pelit saattaisivat uuden pääkirjoittajan osalta saada uutta ja tuoretta näkökulmaa, mikä ei ole huonoin asia, Kille puntaroi aihetta avoimissa kommenteissa.

Mikäli huolestuneisuuden tasoja lähdetään purkamaan tarkemmin, kaikista vastaajista yhteensä 32 prosenttia on hieman huolissaan, kun taas 10 prosenttia pelkää GTA-sarjan ja 16 prosenttia koko Rockstar Gamesin tulevaisuuden osalta.

- Saa nähdä tuleeko jatkossa enää yhtä terävää yhteiskunnallista kommentaaria, tuumaili OsKu.

Tämän viikon kysymyksessä etsitään pitkästä aikaa tunnetun sarjan parasta osaa. Tällä kertaa haussa on paras The Legend of Zelda -peli.

Rockstarin perustajajäsen ja käsikirjoittaja Dan Houser lähtee yhtiöstä. Pelkäätkö lähdön vaikuttavan GTA6:een?

En lainkaan 42 %
 
Hieman 32 %
 
Pelkään GTA6:n ja sarjan tulevaisuuden osalta 10 %
 
Pelkään pahinta koko Rockstarin osalta 16 %
 

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

Enemmän kannattaisi ehkä olla huolissaan GTAVI yksinpelistä. GTA ja RDR onlinet on olleet niin suosittuja ja tahkonneet niin paljon rahaa niin kuinka paljon viitsitään paukkuja laittaa yksinpeliin?

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus

Mä olen vähän kiikun kaakun. Se, että RDR2 on onnhyvä peli (kuulemma), kertoo, että Rockstaria vielä kiinnostaa tehdä yksinpelejä. GTA Online mua ei ole kiinnostanut missään vaiheessa.

Nostoja