Pelaaja.fin lukijat ovat puhuneet.

Takavuosien hittipelisarja inFAMOUSIA muistellessa on jopa pienoinen yllätys, että iso osa vastaajista, eli 37 prosenttia ei halua nähdä sarjan jatkuvan tai edes uudelleenkäynnistyvän. 35 prosenttia vastaajista oli hieman positiivisemmalla kannalla Mikä ettei! -vastausvaihtoehdolla ja 28 prosenttia suorastaan kuolaa uuden pelin perään. Näin ollen kokonaisuudessa 63 prosenttia vastaajista on kuitenkin sarjan paluun kannalla, vaikka kaikista intohimoisin joukkio jäikin tällä kertaa pienimmäksi kategoriaksi.

Pitäisikö inFAMOUS-sarjan tehdä paluu?

Ehdottomasti! 28 %
 
Mikä ettei! 35 %
 
Ei. 37 %
 
Ääniä yhteensä: 465

Osa vastaajista otti myös kantaa asiaan hieman kirjallisemmin. Alla muutama mielenkiintoinen nosto!

– Mikä ettei, sillä alkuperäinen inFAMOUS ja sittemmin vuoden 2014 Second Son julkaisussa kaikkien aikojen suosikkipelejäni avoimen maailman toimintaseikkailugenressä, toteaa Poliisitapaus

– Ei. Eiköhän meillä oo jo tarpeeks pelisarjoja, joita copy pastetaan pelistä toiseen, mainitsee Kite8D.

– Ehdottomasti kyllä. Spiderman on kyllä erinomainen supersankaripeli, mutta inFAMOUS-peleillä on huomattavasti enemmän liikkumavaraa ilman Marvelin tuomia rajoituksia, Angel of Death kertoo.

– Minä vastaan siis että ”mikä ettei!”. Ei mitään ihmeellisempiä himoja mutta jos studio tekee hyviä pelejä niin tuskin uusi InFamous huonokaan olisi. Tai vain pelkkä versiointi aiemmista, kuten moni tuntuu ajattelevan, pohtii Zappah.

Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Toimitus kiittää kyselyyn vastanneita! Muistakaa osallistua myös tämän viikon kysymykseen.

Lisää luettavaa