Lukijat ovat puhuneet: Kotimaisen Remedyn paras peli valittiin / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Kotimaisen Remedyn paras peli valittiin

6.04.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2
Lukijat ovat puhuneet: Kotimaisen Remedyn paras peli valittiin

Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Sivustomme etusivulla joka maanantai vaihtuvassa kyselyssä udellaan milloin mitäkin pelaamiseen tai peleihin liittyvää, ja viime viikolla metsästimme lukijoiden suosikkipeliä espoolaisen Remedy Entertainment -studion luomuksista.

Kysymyksen innoitti studion viikkoa aiemmin julkistettu julkaisusopimus kahdesta pelistä Epic Gamesin kanssa.

Kysely keräsi tällä kertaa kiitettävät 1059 ääntä, joista 28 prosentin enemmistö julisti studion todellisen läpimurtopelin, eli alkuperäisen Max Paynen, yhä studion parhaaksi teokseksi.

Max Payne - ei vaihtoehtoja. Peliä hehkutettiin pitkin pelilehtiä loppuysärin ajan ja hype oli todellista. Olin kaverille kateellinen, kun tällä oli PC ja pelasi Maxia. Itse jouduin tyytymään samana päivänä julkaistuun Gran Turismo 3:een PS2:lla. surkutteli Kille avoimissa kommenteissa.

– Noista mitä olen pelannut, niin helposti eka Max Payne pc:llä. Se oli hypetetty silloin taivaisiin ja sitten jopa vastasi niihin odotuksiin, kun se vihdoin tuli ulos. Se on myös aikakauden tuotos jolloin peli tehtiin pc:lle ja sitten portattiin konsolille mitä pystyi. Toki sitä tapahtui silloin paljon toisinkin päin ja juuri se teki siitä aikakaudesta niin mielenkiintoisen verrattuna nykypäivään, tuumaili snaketus.

Kamppailu kyselyn toisesta sijasta oli tiukkaa viime metreille asti, mutta lopulta hopeaa nappasi 23 prosentin äänisaalilla Alan Wake – vain yhden prosentin erolla kolmanneksi sijoittuneesta Max Payne 2:sta.

– Paha valinta Max Paynen ja Alan Waken välillä. Max Payne ehdottomasti gameplayn puolesta, mutta Alan Waken juoni ja hahmot kiinnostivat enemmän. Eli näillä perusteilla annan ääneni Alan Wakelle, puntaroi Balnazzard.

– Itselleni se on edelleen Alan Wake, vaikka peli toisti vähän liikaa itseään eikä pelattavuus ollut lähelläkään täydellistä. Twin Peaksmainen tunnelma ja miljöö, todella mielenkiintoinen tarina, terävä käsikirjoitus ja loistava soundtrack.. Siinä on jo klassikon ainekset, kirjoitti OdeForCruelty.

Alan Wake, heittämällä. Yksi parhaista peleistä, mitä olen pelannut. Remedyn pelit tosin on kaikki laatua, vastasi Augustus.

Max Payne 2. Ykkönen on todella hyvä mutta kakkonen on vielä parempi. Alan Wakesta tykkäsin myös mutta se pimeässä metsässä juoksentelu kävi vähän tylsäksi, tuumasi Galactus.

Mikä on Remedyn paras peli?

Death Rally 8 %
 
Max Payne 28 %
 
Max Payne 2: The Fall of Max Payne 22 %
 
Alan Wake 23 %
 
Alan Wake's American Nightmare 0 %
 
Quantum Break 3 %
 
Control 16 %
 
Ääniä yhteensä: 1059
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Harmi että Alan Wake's American Nightmare ei saanut yhtään rakkautta, tai sitten ne vähät äänet pyöristettiin pois. Nightmare on minusta parempi kuin emopelinsä.

Käyttäjän JussiJii kuva
JussiJii

Mun oli annettava ääni Controlille. Veikkaan että tekniikan ja tarinan puolesta kunninahimoisin tekele Remedyltä. Tarina ei omaan makuun onnistunut niin hyvin, että siitä olisin syttynyt mutta tekniikka on kyllä täyttä timanttia. Tosin on myönnettävä, että hyppäsin payne 2:sta suoraan Controliin. Jäi välistä muut pelaamatta.

Nostoja