Lukijat ovat puhuneet: Resident Evil 4 Remake on yksi tämän hetken kiinnostavimmista peleistä! / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Resident Evil 4 Remake on yksi tämän hetken kiinnostavimmista peleistä!

13.06.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
0
Lukijat ovat puhuneet: Resident Evil 4 Remake on yksi tämän hetken kiinnostavimmista peleistä!

Lukijat ovat puhuneet.

Pelaaja.fin viime viikon kysymys koski PlayStationin State of Play -lähetyksessä nähtyjä pelejä, joista valikoitui muutamat selkeät äänestyssuosikit. Vähemmän yllättäen, ykkössijalla nähtiin Resident Evil 4 Remake, joka nappasi peräti kolmekymmentä prosenttia äänistä. Toiselle sijalle ylsi sen sijaan , seuraava Final Fantasy, eli XVI, jonka äänisumma oli kokonaisuudessaan yhdeksäntoista prosenttiyksikköä. Kovat luvut saavutti myös Dead Space -veteraanien avaruuskauhu, The Callisto Protocol, jolle ropisi jopa seitsemäntoista prosenttia kokonaisäänistä.

Lukijoita ei sen sijaan kiinnostanut The Walking Deadin -VR-zombit, taikka muuten pidetyn Resident Evil Villagen tuleva VR-käännös. Ne nappasivat itselleen vain yhden ja kahden prosentin siivut äänistä. Virtuaalitodellisuuden kovin ääniharava olikin Horizon Call of the Mountain, joka ei kuitenkaan noussut kuuden prosentin äänimäärää ylemmäs.

Tarkemmat tulokset näet alla olevasta taulukosta.

Mikä tuoreessa State of Play -lähetyksessä esitellyistä peleistä oli kiinnostavin?

The Callisto Protocol 17 %
 
Eternights 1 %
 
Final Fantasy XVI 19 %
 
Horizon Call of the Mountain 6 %
 
Marvel's Spider-Man Remastered PC 10 %
 
Resident Evil 4 Remake 30 %
 
Resident Evil Village VR 2 %
 
Rollerdrome 1 %
 
SEASON: A Letter to the Future 1 %
 
Stray 9 %
 
Street Fighter 6 5 %
 
The Walking Dead: Saints & Sinners Ch. 2 - Retribution 1 %
 
Ääniä yhteensä: 545

 

Lukijat puhuivat tuttuun tapaan myös kyselyn kommenttiosiossa, jossa valtaosa kommentoijista kääntyi Resident Evil -uusintaversion kannalle.

Resident Evil 4 Remake on minun vastaus. Vaikka RE3 Remake olikin pieni pettymys ja suhtaudun pienellä varauksella tuleviin peleihin, niin tässä olisi Capcomilla paikka tehdä jopa paras "Ressu" peli. Kovat on odotukset, mutta myös mahdollisuudet, toteaa Akki.

– Dead Space on yksi suosikkipelejäni ja "Alien - kahdeksas matkustaja" suosikkileffojani, joten tuo The Callisto Project kiinnostaa eniten. Varovaisen toiveikkaana odotan peliltä laadukasta avaruuskauhua, kertoo GrumpyOldMan.

– Tuosta listasta ei kiinnosta yksikään peli, joten jäi rasti laittamatta ruutuun, Kadoogan mainitsee.

Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Toimitus kiittää kyselyyn vastanneita! Muistakaa osallistua myös tämän viikon kysymykseen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja