Lukijat ovat puhuneet: Stray on täyttä miauta! / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Stray on täyttä miauta!

4.08.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
0
Lukijat ovat puhuneet: Stray on täyttä miauta!

Pelaaja.fin viime viikon kysymys oli polttavampaa sorttia, Suuria tunteita herättänyt palsta on kuitenkin saapunut päätökseensä ja on aika laittaa polttavat vastaukset syynäykseen.

Suurin osa vastaajista oli mieltä, että kissapeli Stray on hyvinkin STRAY!, sillä 56 prosenttia vastaajista päätyi vastaukseen kolmen syväluotaavan vaihtoehdon joukosta. 14 prosenttia vastaajista sen sijaan totestivat ytimekkäästi, että EI.

29 prosenttia kyselyyn osallistuneista lähtivät poliittiselle ja mielipiderikkaalle linjalle vastatessaan hyvinkin kiistanalaisesti poliittisella miaulla.

Stray?

STRAY! 56 %
 
EI. 14 %
 
Poliittinen miau. 29 %
 
Ääniä yhteensä: 594
 
Analyyttinen kysely kirvoitti myös kaikenlaista kehräystä ja maukumista kommenttiosiossa, joista löydät muutamia nostoja alta.
 
– Ei. Koirat on paljon parempia kuin kissat. :), toteaa JMNyyssonen91, jonka mielipide herättää varmasti tunteita.
 
– Ihan hyvä se oli, semmonen seiskan tai kasin peli. Itsellä kesti noin 8 tuntia pelata läpi sivujuttuineen ja myös kuvia tuli räpsittyä paljon joka vei oman aikansa, olihan peli visuaaliselta puoleltaan todella hyvän näköinen, sanailee Sp1rit.
 
– Mjäyyy :3, lausuu Refloni hyvinkin poliittisesti.
 

Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Toimitus kiittää kyselyyn vastanneita! Muistakaa osallistua myös tämän viikon kysymykseen.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.