Lukijat ovat puhuneet: Tulevan Super Mario -leffan tähtikaarti herättää hilpeyttä / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Tulevan Super Mario -leffan tähtikaarti herättää hilpeyttä

4.10.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Lukijat ovat puhuneet: Tulevan Super Mario -leffan tähtikaarti herättää hilpeyttä

Kuten monille on jo tullut selväksi, muun muassa Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, Jurassic World, Parks & Recreation) tähdittää ensi vuoden jouluksi saapuvaa Super Mario -animaatioelokuvaa. Pelaaja.fin viime viikon kyselyssä udeltiinkin, minkälaisia tuntemuksia Hollywood-koomikoita vilisevä tähtikaarti lopulta herätti lukijakunnassa.

Vastauksia kertyi yhteensä 496 kappaletta, joiden lopullisen äänijakauman voi katsastaa ohesta. Tulosten perusteella vastaajilla, joilla tähtiroolitus herätti edes jonkinlaisia tuntemuksia, näkökannat heittelehtivät laidasta laitaan. Yhteensä 55 prosenttia kattavassa ryhmittymässä näkökulma tuntui kallistuvan silti enemmänkin positiiviseen kuin negatiiviseen suuntaan. Toisaalta kyselyn 45 prosentin enemmistössä roolitus ei herättänyt niin minkäänlaisia tuntemuksia.

Minkälaisia tuntemuksia Mario-animaatioleffan kattava tähtikaarti herätti?

Aitoa innostusta 2 %
 
Mielenkiintoa 17 %
 
Lähinnä hilpeyttä (positiivisesti) 19 %
 
Lähinnä hilpeyttä (negatiivisesti) 11 %
 
Suoranaista epätoivoa 6 %
 
Ei niin minkäänlaisia 45 %
 

Avoimen kommentoinnin puolella näkemyksistä, tuntemuksista, peloista ja iloista kerrottiin seuraavanlaisin sanankääntein:

– Mielenkiinnolla odottelen. Kuulun siihen häviävään vähemmistöön, jolle Chris Prattin nimi tuo ihan ensimmäisenä mieleen hänen roolinsa Lego Elokuvan Emmettinä eikä esim. Starlordina. Johtunee siitä, että ensimmäinen Lego Elokuva on yksi kaikkien aikojen suurimmista suosikkielokuvistani, paljasti mecha_no_maniac.

– Vastasin "Mielenkiintoa". Pohdin tuota [Charles] Martinetin siirtoa sivurooleihin –– mahtaako tässä olla sekin, että pidetään elokuva-Mario ja peli-Mario omina hahmoinaan? Eihän Mario ole puhunut juuri mitään peleissä niin josko tällä säilytetään se hahmon alkuperäinen taika, puntaroi Fwank_91.

– Ei niin minkäänlaista, kun kyseessä ei ole jatko-osa eikä näyttelijäsuorituksia voi verrata totuttuihin ääniin. Olen aina vihannut Marion italialaisaksenttia ja pelkään pahoin, että Chris Pratt joutuu joka tapauksessa matkimaan sitä pelaajien tottumusten mukaisesti. Hollywood-tähtien äänten sijaan odotan hilpeydellä suomidubbauksia, jos sellaisia on koskaan tulossa, tuumasi Poliisitapaus.

Tämänkertaisessa viikon kysymyksessä vuorostaan siirrytään Super Mariosta Metroidin maailmaan. Alkaneen viikon aikana lukijoilta tiedustellaan, toimiiko avaruusseikkailu paremmin 2D- vai 3D-pelinä. Uuteen kyselyyn voi vastata halutessaan täällä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Holy shit, en edes ajatellut suomi-dubin mahdollisuutta. Onkohan yhtä "mielenkiintoinen" kuin Simpsonit elokuvan dubbi? Kiitos Poliisitapaus.

Nostoja