Lukijat ovat puhuneet: Vice City on ehostetun GTA-kokoelman odotetuin osa / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Vice City on ehostetun GTA-kokoelman odotetuin osa

18.10.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Lukijat ovat puhuneet: Vice City on ehostetun GTA-kokoelman odotetuin osa

Viime viikon kyselytulokset ovat selvillä. Kyselyssä tiedusteltiin, minkä Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition -kokoelmaan lukeutuvan pelin pariin lukijat eniten mielivät.

Kyselyn perusteella vastaus on varsin selvä. Yhteensä 841 vastaajasta mojova 40 prosentin enemmistö kaipaa takaisin kasarivuosille Grand Theft Auto: Vice Cityn matkassa.

Vice City. Omasta mielestäni tästä trilogiasta se paras osa ja mielenkiinnolla odotan että löytyykö sama/samallaista musiikkia tunnelman luojana kuin alkuperäisessä, perusteli Stan kyselyn avoimissa kommenteissa.

– Vaikka San Andreas on kaikin puolin näistä paras, odotan silti tällä hetkellä enemmä Vice Cityä, koska olen sen vain kerran läpäissyt muutamia vuosia julkaisun jälkeen. En tosin ole varma ostanko tätä. riippuu minkä tasoinen remaster on kyseessä, järkeili vuorostaan jr11

Trilogian peleistä San Andreas nousikin äänestyksessä toiseksi 26 prosentin kannatuksella, kun taas Grand Theft Auto III jäi pronssille vain 4 prosentin äänisaaliilla. Huomattavat 29 prosenttia vastaajista kuitenkin ilmoittivat jättävänsä kokoelman hankkimatta.

Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition -kokoelma vahvistettiin. Minkä pelin pariin palaamista odotat eniten?

Grand Theft Auto III 4 %
 
Grand Theft Auto: Vice City 40 %
 
Grand Theft Auto: San Andreas 26 %
 
Kokoelma jää hankkimatta 29 %
 
Ääniä yhteensä: 841
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Aromit kuva
Aromit

Olisi kiva saada kunnon remaster/remake, mutta odotykset ovat erittäin matalalla. Tulossa on varmaan faniprojekteja kehnompi versio, sillä rokkitähti ampui ne alas jotta kilpailua ei ole kun tuovat huonomman version markkinoille.
Harmi sinänsä kun VC ja SA ovat nuoruuteni lemppareita. Varmaan tulee kuitenkin hommattua käytettynä tai alelaarista

Nostoja