Rockstar vahvisti ehostetun Grand Theft Auto: The Trilogyn – nykyversiot vedetään pian pois digikauppapaikoilta / Uutiset / pelaaja.fi

Rockstar vahvisti ehostetun Grand Theft Auto: The Trilogyn – nykyversiot vedetään pian pois digikauppapaikoilta

8.10.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
13
Rockstar vahvisti ehostetun Grand Theft Auto: The Trilogyn – nykyversiot vedetään pian pois digikauppapaikoilta

Rockstar on vahvistanut pitkään huhutun Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition -nimellä kulkevan kokoelman. Lupailujen mukaisesti vielä tämän vuoden aikana ilmestyvä paketti pitää sisällään Grand Theft Auto III-, GTA: Vice City- ja GTA: San Andreas -pelien ehostetut versiot.

Kokoelman annista ei julkaistu vielä varsinaista pelikuvaa, mutta pelien ulkoasun ja pelimekaniikkojen luvataan kohentuneen alkuperäisistä versioista. Tarkoituksena olisi silti kunnioittaa pelien alkuperäistä ilmettä ja tuntumaa. Samalla kerrotaan, että GTA3:n, Vice Cityn ja San Andreasin nyt myynnissä olevia versioita ryhdytään poistamaan digikauppapaikoilta jo ensi viikon aikana.

Niin PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Switchille, Xbox Series X/S:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin Rockstar Launcherin kautta "pian" ilmestyvä kokoelma juhlistaa erityisesti Grand Theft Auto III:n 20-vuotista taivalta. Myös iOS- ja Android-laitteet saavat kokoelmasta oman versionsa ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

– Haluamme sydämiemme pohjalta kiittää kaikkia Grand Theft Auto -faneja, jotka ovat tukeneet pelejä kahden vuosikymmenen aikana. Teidän rakkautenne ja arvostuksenne pelejä kohtaan on auttanut meitä puskemaan sarjaa eteenpäin jokaisen osan kohdalla, julkistuksessa sanaillaan.

Rockstar lupailee julkaisevansa tarkempia Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition -lisätietoja piakkoin. Sitä odotellessa ohesta voi katsastaa tuoreen fiilistelymuotoisen julkistustrailerin.

Lähde: Rockstar

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Do dii tätä on odotettu 👍

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Piti ihan tarkistaa että onko alkuperäiset jo ostettu taltee ennen kuin poistavat.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

eli suomenos ei sensoroitu poistetaa ja tilaalle tulee sensoroitu versiot
näyttää sitä nykyyä pitää piraattaa länsi pelejä ja ostaa japsu pelejä

Käyttäjän Pleikkarohmu kuva
Pleikkarohmu

Nyt tuntuu olevan pelitaloille hyvä aika tehdä uudet versiot kaikista historian huippupeleistä. Porukka ostaa nostalgianälkäänsä pelejä, joita on pelannut sormet verillä jo 10 vuotta sitten.

Käyttäjän Kadoogan kuva
Kadoogan

Rockstarin modipolitiikan ansiosta saavat pitää tunkkinsa.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

"Haluamme sydämiemme pohjalta kiittää kaikkia Grand Theft Auto -faneja, jotka ovat tukeneet pelejä kahden vuosikymmenen aikana."
Eivät ne mitään faneja ole. Pelkkiä kasuaalipelaajia, jotka ovat kiintyneet yhteen pelisarjaan kun eivät muusta tiedä!

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Jään odottamaan Youtubeen ladattavia comparison-videoita uusien ja alkuperäisten kanssa. Tämä siksi että haluan nähdä omin silmin onko pelit onnistuttu kääntämään oikein, pieniä yksityiskohtiaan myöten - ja siten, onko se oston arvoinen. Ja jos ei, niin voin nauraa pelistä tehdyille bugi-combilaatioille.

Käyttäjän SeTyyppi kuva
SeTyyppi

Uudet versiot peleistä, joista on jo julkaistu vaikka kuinka monta versiota aiemmin, "jee?".
Huvittavintahan tässä on se, että näiden pelien parhaat versiot ovat ne alkuperäiset ja kaikki niiden jälkeen julkaistut versiot ovat tavalla tai toisella karsittuja.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus Poliisitapaus

"Haluamme sydämiemme pohjalta kiittää kaikkia Grand Theft Auto -faneja, jotka ovat tukeneet pelejä kahden vuosikymmenen aikana."
Eivät ne mitään faneja ole. Pelkkiä kasuaalipelaajia, jotka ovat kiintyneet yhteen pelisarjaan kun eivät muusta tiedä!

Eivätkö he juurikin ole silloin GTA-sarjan faneja?

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Ei kyllä itsellä kovasti luottoa siihen, että näistä tulisi mitään erityisen hyvää. Pelaisin kyllä mielellään peleistä hyvät remasterit nostalgiamielessä, mutta kun ottaa huomioon sen miten heikkoja alkuperäisen trilogian digiversiot ovat tähän asti olleet ja esimerkiksi miten huonoja iso osa vanhempien pelien remastereista yleensä ovat (yleensä heikompia versiota kuin alkuperäiset), ei kovin paljon luottoa näihinkään ole.