Mario jatkaa urheilubuumiaan – Mario Golf Super Rush saapuu kesällä Switchille / Uutiset / pelaaja.fi

Mario jatkaa urheilubuumiaan – Mario Golf Super Rush saapuu kesällä Switchille

18.02.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2
Mario jatkaa urheilubuumiaan – Mario Golf Super Rush saapuu kesällä Switchille

Nintendo-maskottien urheilusuoritukset jatkuvat kesällä, kun Mario kumppaneineen palaa golf-viheriöille. Tuoreessa Direct-lähetyksessä Mario Golf Super Rushiksi ristitty Switch-hupailu julkaistaan tarkalleen ottaen 25. kesäkuuta.

Super Rushin ensitrailerilla esitellään muun muassa pelin liikeohjausta, jonka ohella peliä voi pelata perinteisesti myös näppäimillä. Samalla saadaan esimakua myös uusista pelimuodoista, kuten Speed Golfista ja tarinatilasta.

Speed Golfissa pelaajat rynnistävät lyöntien välissä pallon perään, missä apuvälineinä toimivat tietenkin perinteiset Mario-maailman erikoisesineet monivivahteisine kykyineen. Tarinatilassa vuorostaan seurataan oman Mii-hahmon taivalta Sienivaltakunnan kirkkaimmaksi golf-tähdeksi.

Mario Golf Super Rush -esittelyn voi katsastaa ohesta. Pelin julkistustiedot vahvistavat myös, että maksimissaan neljän hengen moninpeli on pelattavissa niin paikallisesti kuin verkonkin kautta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Näytti hauskalta ja liikeohjaus tuki oli jo Wii Sports (ja Resort) Golfissa erittäin hauska ja hyvin toimiva.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Golf- ja Tennis-pelisarjat eivät nauti niin suuresta suosiosta kuten Kartit ja Smashit, mutta onpa mukavaa, ettei näitä ole kokonaan unohdettu. Olin aika yllättynyt ettei Wii saanut aikanaan omaa Mario Golfia?!

Nostoja