Fall Guysia, taivaallisia demoneja ja DC:n supersankareita – tätä kaikkea ja muuta paljastui uusimmassa Nintendo Directissa / Uutiset / pelaaja.fi

Fall Guysia, taivaallisia demoneja ja DC:n supersankareita – tätä kaikkea ja muuta paljastui uusimmassa Nintendo Directissa

18.02.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
nintendo, Direct, Fall Guys, star wars, DC, Capcom Arcade Stadium, DC Super Hero Girls: Teen Power

Uusi pidempi Nintendo Direct -lähetys paukahti pitkästä aikaa netin syövereihin keskiviikon ja torstain välisenä yönä tuoden tietysti mukanaan ison satsin erilaisia julkistuksia. Kirjoitimmekin jo useammasta niistä omat erilliset uutisensa ja listasimme ne tämän jutun alle. Ohessa kuitenkin myös vielä tiivistelmä muusta lähetyksen tarjonnasta.

Odotettuna asiana tuore Direct-lähetys vahvisti, että PS4:llä ja pc:llä tällä hetkellä saatavilla oleva hittiteos Fall Guys: Ultimate Knockout on suuntaamassa myös Switchille. Tarkkaa julkaisuajankohtaa ei vielä saatu, mutta julkaisun luvattiin tapahtuvan vielä lähestyvän kesän aikana. Samoihin aikoihin palkittu indieteos Outer Wilds tekee sekin Switch-debyyttinsä.

Ennen kesääkin Switchiä kyllä tuetaan monenlaisilla peleillä. Näitä edustaa esimerkiksi kahdesta pelistä koostuva Famicom Detective Club -setti, joka uusii tähän asti vain Japanissa nähdyt Nintendon kasibittiset seikkailupelit moderniin kuosiin. Setti julkaistaan Euroopassa 14. toukokuuta, mutta jo nyt pelisarjan uusioversioita voi kokeilla demon muodossa eShop-kauppapaikan kautta.

Muita päivämäärän saaneita Switch-pelejä edustivat muun muassa sivulta kuvattu toimintaseikkailu World's End Club, joka nähdään lännessä 29. toukokuuta. Muilta konsoleilta ja pc:ltä jo aiemmin tuttu Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville vahvistui sekin Nintendon alustalle 19. maaliskuuta. Tales from the Borderlands saa myös Switch-version 24. maaliskuuta.

3DS:ltä tuttu erikoislaatuinen roolipeli Miitopia jatkaa sekin elämäänsä Switchillä. Pelin remasteroitu versio nähdään konsolilla nimittäin 21. toukokuuta.

Nyt tällä viikolla Switchillä päästään myös retroilun makuun, sillä Capcomin kolikkopeliklassikoita tarjoileva Capcom Arcade Stadium on saapunut eShop-kauppapaikalle. Ilmaiseksi ladattava sovellus sisältää sellaisenaan pelattavassa kuosissa jo 1943: The Battle of Midwayn, mutta halutessaan lisää pelattavaa voi lisäksi ostaa erillisilla pelipaketeilla.

Muina julkistuksina tuore Direct vahvisti supersankaripeli DC Super Hero Girls: Teen Powerin, joka julkaistaan Switchille 4. kesäkuuta. Samurai Warriors 5 on sekin työn alla kesäksi Switchille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Maaliskuun 16. samat konsolit saavat yllättäen vielä myös remasteroidun version vuodelta 2005 alun perin tutusta Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulsesta.

Annapurna Interactive valmistelee sekin tuoretta pc- ja Switch-pelattavaa talveksi. Tulossa on tuolloin nimittäin Donut County -luoja Ben Espositon tuore demonimetsästysnimike Neon White. Myöhemmin tänä vuonna Switch- ja mobiilipelaajia odottaa lisäksi Zyngan Tähtien sota -areenatoimintapeli Star Wars: Hunters.

Maaliskuun 1. päivä Animal Crossing: New Horizons saa sekin uutta Super Mario -teemaista esinesisältöä. Lisäystä edeltää jonkinlainen yleisempi päivitys peliin 25. helmikuuta.

Ja tämä kaikki oli tosiaan vasta alkua. Muita Direct-lähetyksen aikana tehtyjä julkistuksia olivat:

Kokonaisuudessaan uusin Direct on katsottavissa alta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kalastajamies kuva
Kalastajamies

Tämä directin palkitsi kyllä 500 odottaneitta kunnolla.
Varsinki splatoon 3 mulle hypetyin peli, varmaan koskaan

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Aika laiha anti, suurin yllätys oli Stubbs the Zombie, en olisi uskonut vanhan Xbox-pelin tekevän paluun.

Skyward Sword HD on totaallinen rahastus! 60€ Wii pelistä ja mihin ihmeeseen se "HD" meni? Peli näyttää kamalalta! Olisivat tehneet niinkuin Mario 3D Collectionin kanssa ja laittaa vaikka Wind Waker, Twilight Princess ja Skyward Sword yhteen pakettiin. En osta, kaivan Wii-pelin ja pelaan WII U:lla.

Miitopia skippasin aikoinaan, pienellä lisäalennuksella voin hankkia.

Neon White näytti ihan siistiltä, vaikka tämmönen peli ei yleensä ole tutkassani.

Kaikki muut pelit voin hankkia PC:lle. Aika omituista että Nintendo Directin jälkeen Steam-wishlistini kasvaa aina.

Splatoon 3 ei olisi saanut lopettaa showta, Pokemonin 25 vuosijuhla on ajankohtaisempi, pieni teaseri olisi ollut climaktisempi.

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

^
Pokemon Company tekee omat directinsä, pokemonpelejä ei esitellä normaaleissa directeissä.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Famicom-etsiväseikkailut kiinnostavat suuresti, mutta myös pettymys oli suuri, kun kävin eShopista kurkkaamassa, että pelien kielenä on lännessä vain englanti :( Samantyylisen Death Markinkin joutui pelaamaan englanniksi, ja suuri osa hahmojen nyansseista ja kanjeihin perustuvista asioista jäi lokalisaation vuoksi pimentoon.