Marvelin tuoreessa hittianimaatiossa mukana ennennäkemätöntä pelikuvaa tulevasta Spider-Man 2 -pelistä / Uutiset / pelaaja.fi

Marvelin tuoreessa hittianimaatiossa mukana ennennäkemätöntä pelikuvaa tulevasta Spider-Man 2 -pelistä

7.06.2023 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
1
Marvelin tuoreessa hittianimaatiossa mukana ennennäkemätöntä pelikuvaa tulevasta Spider-Man 2 -pelistä

Marvelin uusin elokuva Across the Spider-Verse sai ensi-iltansa viime viikolla, keskiviikkona 31. toukokuuta. Tarkkasilmäisimmät katsojat saattoivat huomata siinä myös pienen viittauksen Hämähäkkimiehen viimeisimpiin videopeliseikkailuihin.

Uudessa animaatioelokuvassa nähdään lyhyt pelikuvaklippi myöhemmin tänä vuonna julkaistavasta Marvel's Spider-Man 2 -pelistä. Insomniacin yhteisövastaava James Stevenson on vahvistanut sen olevan nimenomaan ennennäkemätöntä materiaalia, jota ei ole sisällytetty aiemmin julkaistuihin trailereihin tai pelikuvaesittelyihin.

Spoilerivaroitus tässä kohtaa, mikäli Easter Eggin tahtoo käydä bongaamassa ensin valkokankaalta omin silmin.

Pelikuvaklippi on nähtävissä kohtauksessa, jossa Miles Moralesin huonekaveri Ganke pelaa PlayStation 5 -konsolillaan. Siinä nähdään mekaanisilla lisäraajoilla varustettuun Hämähäkkimies-asuun sonnustautunut Peter Parker ottamassa yhteen vastustajan kanssa New Yorkin katolla.

Marvel's Spider-Man 2 on jatkoa Marvel's Spider-Man ja Marvel's Spider-Man: Miles Morales -peleille. Siihen tullaan pääsemään käsiksi vielä tämän vuoden aikana PlayStation 5 -konsolilla.

Easter eggin voi vilkaista alla olevasta twiitistä.

Alla tulevan pelin virallinen pelikuvamaistiainen.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Pakko myöntää, etten moista teatterissa edes huomannut. Itse videopeli -hämis oli kuitenkin selvästi nähtävissä eräässä toisessa kohtauksessa, Milesin käydessä kaikkien eri Hämähäkki-henkilöiden/olentojen päämajassa.

Mitä itse leffaan tuli, niin siinä tiivistämisen varaa olisi ollut ihan reippaasti. Eka Spiderverse tuli katsottua kertauksena uudelleen samana päivänä ennen leffateatteriin menoa ja siitä minun on aika vaikea keksiä mitään kritisoitavaa. Ilmankos, kun sen ohjauksesta vastasi ilmeisesti sama kaksikko, entä ekasta Lego-elokuvasta, joka on yksi suurimpia suosikkileffojani koskaan. Tästä Spiderversesta puolestaan vastasi kuulemma aika tuoreiden ohjaajien kolmikko ja se näkyy; ylipitkän pituuden lisäksi, leffassa oli vähän liikaa niitä koskettavia puheita hahmojen välillä. Esim. Milesin äidin puhe pojalleen meni minusta jo äklölässyn puolelle. Samaten leffan huumori ei minusta ollut aivan niin nasevaa entä edeltäjässään (esim. Peter B. Parkerin tragikoominen taustatarina siinä elokuvassa).

Puutteistaan huolimatta, leffa oli pääpiirteissään silti hyvin viihdyttävä. Jo graafiselta ilmeeltään se tarjoaa koko joukon erilaisia taidetyylejä sekä niillä monipuolisesti leikittelevää tarinankerrontaa. Tietyistä suvantokohdistaan huolimatta, juoni sekä hahmojen väliset kemiat ovat aidosti kiehtovia. Samaten soundtrackista löytyi useita itselleni kolahtavia biisejä, kuten esim. Miguel O'Haran/Spiderman 2099:n teemabiisi.