Marvel's Avengers myöhästyy melkoisesti – Kostajat kootaankin vasta syksyllä / Uutiset / pelaaja.fi

Marvel's Avengers myöhästyy melkoisesti – Kostajat kootaankin vasta syksyllä

14.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Marvel's Avengers, lykkäys, viivästyminen, Crystal Dynamics, square enix, Kostajat, Avengers, Marvel, 4. syyskuuta

Final Fantasy VII Remake ei ole ainut Square Enixin tällä viikolla lykkäämä julkaisu. Viivästyksen on kokenut yhtälailla Marvel's Avengers, joka hyppää toukokuulle suunnitellusta julkaisuajastaan niinkin pitkälle kuin syyskuun 4. päivään.

Lähemmäs neljän kuukauden lisäaika käytetään hyödyksi Avengers-kokemuksen hienosäätöön ja viilaukseen. Kehittäjä Crystal Dynamicsin mukaan peli voidaan saada näin vastaamaan korkeita standardeja, joita sen fanit odottavat ja ansaitsevat.

Marvel's Avengersin parissa ympäri maailman toimivat tiimit arvostavat vilpittömästi osoittamaanne tukea. Intonne ja palautteenne saa meidät kukoistamaan emmekä malta odottaa, että voimme näyttää teille enemmän. Pahoittelemme lykkäystä. Olemme luottavaisia, että odotus on sen arvoista, Crystal Dynamicsilta kerrotaan.

Lähde: Crystal Dynamics

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kauheasti en uskalla odottaa mutta toivoisin että tästä tulisi viihdyttävä peli eikä mikään palvelu, johon tulee joka viikko jotain grindattavaa. Jotkut tietenkin sellaisestakin tykkää mutta itselleni ei hirveästi maistu.

Nostoja