Metaversumit vahvistuvat – Magic: The Gathering saa Street Fighter- ja Fortnite-kortteja / Uutiset / pelaaja.fi

Metaversumit vahvistuvat – Magic: The Gathering saa Street Fighter- ja Fortnite-kortteja

25.08.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
4
Fortnite, Magic: The Gathering

Magic: The Gatheringiin julkaistaan kortteja ja korttisettejä, jotka perustuvat Street Fighteriin sekä Fortniteen.

Wizards of the Coast paljasti Magic Showcase 2021 -tapahtumassaan, että Magic: The Gathering saa ensi vuonna kaksi Fortnite-teemaista Secret Lair -lisäystä, jotka esittelevät Epicin battle royalen pelinsisäisiä sijainteja ja hahmoja. Lisäksi Magic: The Gatheringiin loikkaa joukko klassisia Street Fighter -hahmoja, kuten Chun-Li. Warhammer 40K yhtyy kokoelmaan samana vuonna. Täysi Lord of The Rings -setti nimeltä Tales of Middle-Earth saapuu puolestaan vuoden 2023 puolella.

Uudet kortit brändätään Universes Beyond -tuotemerkin alle, joka kattaa korttipelin kaikki crossoverit eri pelisarjojen ja elokuvien kanssa. Helmikuussa julkistetusta Universes Beyond -laajennuksesta voi lukea tarkemmin täältä.

Street Fighter Magic: The GatheringLord of The Rings Magic: The GatheringWarhammer: 40 000 Magic: The Gathering

Lähde: Wizards of the Coast

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Nolottaa myöntää, että aiemmin puolustin Walking Dead Secret Lairiä ja jopa hankin yhden hyllyyn pölyttymään. Huomasin kuitenkin olleeni väärässä eikä MTG:n olisi ikinä pitänyt tehdä erilaisia crossovereita muiden kuin WOTC:n omien IP:iden kanssa. En tiedä, miksi juuri tuo Fortnite-yhteistyö nyppii itseäni näistä eniten...

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Tämä rupee menemään jo sellaiseksi ripuliksi, että välillä ihan tekee pahaa pelata mätykkää. Seuraa vuosi vie magic universumin cyperpunk/scifi maailmoihin, en tosiaan enään tiedä mitä ajatella. Toki scifi on ollut jollakin asteella mukana ja melkeinpä alku vuosilta asti, mutta ne universumit on jotenkin vielä linkittyneet hyvin magicin ydinajatukseen. Ihan ok on että kokeillaan uutta mutta, kai ne rajat pitäisi kulkea jossain.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Onneksi jätin magicin jo kymmeniä vuosia sitten kun tuli mythicit. Paskaksi on lafka muuttunut kertakaikkiaan. Sitä ennen pelasin pitkään välillä suht korkeallakin tasolla.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Sääntöjen tyhmistäminen/yksinkertaistaminen on myös sattunut wanhan tuormarinakin hommia tehneen sydäntä. Stäkki erotti hyvät ja huonot pelaajat paremmin kuin mikään muu.