Microsoft on valmis tekemään Sonyn kanssa sopimuksen Call of Dutyn pitämisestä PlayStationilla / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft on valmis tekemään Sonyn kanssa sopimuksen Call of Dutyn pitämisestä PlayStationilla

17.11.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
3

Microsoft on valmis tekemään sopimuksen Sonyn kanssa Activision Blizzard -kaupan varmistamiseksi.

Xbox-johtaja Phil Spencer on kommentoinut The Vergen podcastissa Sonyn ja markkinaviranomaisten huolia yhtiön suunnitteleman Activision Blizzard -kaupan tiimoilta. Huolet ovat liittyneet etenkin huippusuosittuun Call of Duty -pelisarjaan, jonka saatavuuden arvellaan vaikuttavan huomattavasti kuluttajien ostopäätöksiin.

Spencerin mukaan Microsoftin ei kuitenkaan olisi järkevää tehdä sopimusta, jossa se antaisi ikuisen lupauksen Call of Dutyn tuomisesta PlayStation-konsoleille. Hän kuitenkin kertoo yhtiön olevan valmis tekemään pitkäkestoisen lupauksen, jos se saisi Sonyn ja markkinavalvojat tyytyväiseksi.

Asiaa on puitu julkisuudessa säännöllisesti Microsoftin Activision Blizzard -ostosuunnitelmien tultua julki. Spencer on kertonut aiemmin yhtiön aikovan julkaista Call of Dutyn PlayStationeille myös kauas tulevaisuuteen. Tuoreimpien kommenttien perusteella Microsoft näyttää kuitenkin olevan valmis myös tekemään virallisen sopimuksen kilpailijansa kanssa kaupan maaliin viemiseksi.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Phil Spencer selvästi lukee Pelaajan saittia, koska itse juuri ehdotin tällaista sopimusta edellisessä aihetta käsittelevässä uutisessa.

Phil, kun luet tätä: En halua olla ahne. Puoli prosenttia CoD:in pleikkarimyynneistä riittää korvaukseksi vallan mainiosti.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

nii sopimus koskee vain codia että crashit ja spyrot on sit jatkossa vain xksäboksulla

Käyttäjän Aromit kuva
Aromit

Gamepassi tilattu kultatason "porsaanreikää" hyödyntäen vuoteen 2025 asti. Jos activisionin pelit tulisi myös gamepassiin niin saattaisin voihkaista