Phil Spencer: Call of Duty saapuu PlayStationille niin pitkään, kuin PlayStationeita on olemassa

Xbox-pomo liennyttää PlayStationin huolia Call of Dutyn tiimoilta.

31.10.2022 19:04

Phil Spencer on liennyttänyt PlayStationin huolia Call of Duty -pelisarjan tiimoilta.

Xbox-johtaja kommentoi äskettäin antamassaan haastattelussa Microsoftin kaavailemaa Activision Blizzard -kauppaa. Spencerin mukaan Call of Duty -pelit on tarkoitus tuoda Sonyn konsoleille, niin pitkään kun PlayStation on olemassa.

Call of Duty -pelisarjan kohtalo on ollut vahvasti esillä mahdollisessa Activision Blizzard -kaupassa. PlayStation-pomo Jim Ryan kommentoi asiaa taannoin toteamalla, etteivät Microsoftin lupaukset Call of Dutyn tiimoilta ole riittäviä.

Tuolloin Ryan kuitenkin kertoi Microsoftin luvanneen tuoda Call of Duty -pelit PlayStationille vain kolmen vuoden ajan Activisionin ja Sonyn nykyisen sopimuksen jälkeen. Nyt Spencer vaikuttaa kuitenkin antaneen pitkäkestoisemman lupauksen Call of Dutyn pitämisestä PlayStationeilla.

Microsoftin jättikaupan on määrä valmistua ensi kesänä. Sitä ennen kaupan on kuitenkin saatava hyväksyntä kansainväliltä kilpailuviranomaisilta. Ensimmäisenä merkittävänä markkinana hyväksynnän kauppa sai Brasiliassa, jonka kilpailuviranomaiset antoivat siunauksensa hankinnalle aikaisemmin tässä kuussa.
 
Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa