Kuluneen viikon tiistaina julkaistiin odotettu neo noir -seikkailu Stray. Pelin päähahmo, punertavaturkkinen kissa, on saanut myös aivan uuden fanikunnan intoutumaan pelistä – ihmisten lemmikkikissat seuraavat innolla omistajiensa pelailusessioita.

Sosiaalinen media on täyttynyt tällä viikolla hellyyttävistä videoista sekä kuvista Stray-pelaajien lemmikeistä, jotka vaikuttavat kovin kiinnostuneilta ruudulla näkyvistä tapahtumista. Kissat tuntuvat viihtyvän peliruudun äärellä hyvin ja omistajien onkin täytynyt keskeyttää pelailunsa ikuistaakseen karvakavereidensa suloisen hupaisat puuhat.

Stray seuraa vieraaseen, neonvalojen ja robottien täyttämään maailmaan yllättäen eksyvän kissan pyrkimyksiä löytää tiensä takaisin kotiinsa. Sen kehittelystä vastaa BlueTwelve Studio ja sen julkaisijana toimii Annapurna Interactive. Seikkailuun pääsee lähtemään mukaan PlayStation 4 ja 5 -konsoleilla sekä Windowsilla.

Annapurna myös yhdisti voimansa eri eläinsuojelujärjestöjen kanssa auttaakseen avuntarpeisia kissoja Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa juhlistaakseen uutuuspelinsä julkaisua. Hyväntekeväisyyskampanjoista voi lukea lisää täältä.

Alla kokoelma suloisia lemmikkejä Strayn parissa.

 

Lisää luettavaa