Monster Hunter: World päättää vuoden suureen erikoisjahtiin – muokattavia asepalkintoja tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Monster Hunter: World päättää vuoden suureen erikoisjahtiin – muokattavia asepalkintoja tulossa

6.12.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Monster Hunter, Monster Hunter: World, Iceborne, Capcom, Xeno'jiiva Mature Form, päivitys, Xeno'jiiva, Mature Form

Monster Hunter: World - Iceborne sai taas uutta pelattavaa torstaina 5. joulukuuta julkaistulla päivityksellä, mutta loppuvuoden metsästelyt eivät jää vielä siihen. Uudessä kehittäjäpäiväkirjassaan Capcomin tekijät vahvistavat, että tuore päivitys on ollut itse asiassa vain alustusta loppuvuodelle, sillä ensi viikolla pelissä laitetaan käyntiin vielä iso väliaikainen metsästysoperaatio.

Tämänviikkoisella päivityksellä Iceborne vastaanotti isommin mainostettuna lisäyksenä uuden Stygian Zinogre -hirviön, siihen liittyviä varustepalkintoja sekä tundra-alueen Guiding Lands -kartalle. Tulevaa pohjustavana asiana mukaan on saatu kuitenkin myös Reconiksi kutsuttu assignment-haaste, jolla tutustumaan päästään myös uuteen niin sanottuun Xeno'jiiva Mature Form -hirviöön eli Safi'Jiivaan.

Joulukuun 13. päivä hirviötä päästään jahtaamaan kunnolla väliaikaisella Siege-tehtävällä, jossa 16 pelaajaa lähtevät yhteistyön metsästämään tätä Gathering Hubin kautta hieman aiemmin pelissä nähtyijen Kulve Taroth -jahtien tavoin. Metsästyksestä palkitaan tietysti uusilla panssareilla ja aseilla, joista jälkimmäiset ovat tällä kertaa erityisen erikoisia tapauksia.

Safi'Jiivan kaatajat saavat haltuunsa niin sanottuja awakened-aseita, jotka voivat edustaa yhtä pelin mitä tahansa elementtiä. Näiden päivittämisen kautta niihin pääsee lisäksi kiinnittämään pelaajan valintojen kautta vielä joukon erikoiskykyjä, mutta se vaatii uudesta väliaikaisesta tehtävästä saatavien esineiden hyödyntämistä. Kykyjä voi olla yhdellä aseella maksimissaan viisi, mutta niitä voi kierrättää niin, että pelaajat voivat tavoitella aina näille hyödyllisintä kykykomboa.

Käynnissä erikoistehtävä on tammikuun 5. päivää asti. Edellä mainitun kehittäjäpäiväkirjan voi katsastaa ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.