Netflixin Noituri-kuume se vain kohoaa – The Witcher: Blood Origin paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Netflixin Noituri-kuume se vain kohoaa – The Witcher: Blood Origin paljastui

27.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6
The Witcher: Blood Origin, The Witcher, Blood Origin, Noituri

Netflix on vahvistanut jälleen yhden Noituri-aiheisen televisioprojektin, joka tekee tuloaan suoratoistopalvelun tarjontaan. Uusi sarja on kuudesta jaksosta koostuva The Witcher: Blood Origin, joka sijoittuu ajallisesti 1 200 vuoden päähän Geralt Rivialaisen seikkailuista.

– Tämä on ollut hankalin salaisuus pitää! Olen halunnut sukeltaa aina syvemmälle mantereen myytteihin sekä taruihin, ja nyt fanit saavat mahdollisuuden tutkia niitä yhdessä Declan de Barran kanssa esiosassa The Witcher: Blood Origin, Netflixin Noituri-sarjaa vetävä Lauren S. Hissrich kertoo.

Sarjan ajankohta tarkoittaa, että paneutumassa ollaan muun muassa kaikkien aikojen ensimmäiseen noituriin sekä ihmisten ja haltioiden yhteiseen historiaan. Sarjaa työstävä de Barran on ollut aiemmin mukana käsikirjoittamassa The Witcher -televisiosarjan jaksoa Of Banquets, Bastards and Burials. Hissrich myös lupaa, että kirjailija Andrzej Sapkowski on hänkin mukana hankkeessa.

Blood Origin on järjestyksessään kolmas Noituri-aiheinen projekti Netflixiltä. Jo aiemmin debytoineen televisiosarjan ohella tuloaan tekee elokuva Nightmare of the Wolf, joka kertoo noituri Vesemirin nuoruudesta. Viime vuonna käynnistynyt televisiosarja jatkuu sekin vielä tietysti toisella kaudella, kunhan koronapandemia sallii vain tuotannon jatkumisen.

Lähde: Netflix (Twitter), Lauren S. Hissrich (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En muista kirjoissa tai peleissä käsitelleen mitenkään kattavasti tätä hommaa, joten mielenkiinnolla otan tällaisen vastaan. Tosin niin otan melkein kaiken mitä aiheen ympäriltä tulee, kunhan pidetään laatu kohdillaan.

Ei se sarja mikään mestariteos ollut mutta ihan mielenkiintoista seurattavaa, erityisesti kun voi vertailla kirjoihin.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Eli tämä on vähän kuin Fan fictionia joka ei enää perustu Andrzej Sapkowski kirjoituksiin

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus frozen

Eli tämä on vähän kuin Fan fictionia joka ei enää perustu Andrzej Sapkowski kirjoituksiin

No vähemmän tämä on "fanifiktiota" kuin vaikkapa CD Projektin pelit, jotka tehtiin tyystin ilman Sapkowskin mukanaoloa. En nyt tosin tiedä, miksi se olisi kummassakaan tapauksessa mitenkään oleellinen termi, kun virallisilla oikeuksilla näitä kaikkia juttuja tehdään.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus Riepu

[quote="frozen"]Eli tämä on vähän kuin Fan fictionia joka ei enää perustu Andrzej Sapkowski kirjoituksiin[/quote]No vähemmän tämä on "fanifiktiota" kuin vaikkapa CD Projektin pelit, jotka tehtiin tyystin ilman Sapkowskin mukanaoloa. En nyt tosin tiedä, miksi se olisi kummassakaan tapauksessa mitenkään oleellinen termi, kun virallisilla oikeuksilla näitä kaikkia juttuja tehdään.

Jos Andrzej Sapkowski on tuottajana niin ei välttämättä kirjoita tarinaa ja Game of Thrones näytti kuinka surkeaa se fan fiction voi olla

Käyttäjän Ananaz kuva
Ananaz

Luotto Netflixin Witcheriin ei ole kauhean korkealla ensimmäisen kauden jälkeen, mutta ainakin tälläisessä esiosassa kirjoittajilla on enemmän vapautta kertoa haluamansa tarina ja samalla avata maailman historiaa Sapkowskin hyväksynnällä.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Jos prequel on pakko tehdä, on hyvä että se sijoittuu näin kauas menneisyyteen. Nyt mukana ei voi olla tuttuja hahmoja, jotka olisivat tarinallisista syistä kuolemattomia.

Nostoja