Netflixin Resident Evil -sarja ei saa jatkoa / Uutiset / pelaaja.fi

Netflixin Resident Evil -sarja ei saa jatkoa

28.08.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
7

Netflixin Resident Evil -televisiosarja ei saa jatkoa.

Resident Evilin suoratoistotaival jäi kovin lyhytikäiseksi, sillä Ella Balinskan, Tamara Smartin ja Lance Reddickin tähdittämän sarjan esittäminen aloitettiin vasta heinäkuun puolivälissä. Deadline-sivuston mukaan Resident Evilin katsojaluvut jäivät niin alhaiseksi, ettei Netflix päätynyt tilaamaan sarjasta toista tuotantokautta. Sarja putosi Netflixin katsotuimpien ohjelmien kärkikymmeniköstä jo kolme viikkoa alkamisensa jälkeen.

Resident Evil -sarja sai käytännössä täystyrmäyksen niin kriitikoilta kuin katsojiltakin. Myös Pelaajan lukijoiden mielestä Resident Evil oli melkoista kukkua, joten sarjan jääminen ilman jatkoa ei liene tullut suurena yllätyksenä sarjaa seuranneille.

Peliaiheisten televisiosarjojen ystävillä on kuitenkin vielä odotettavaa Resident Evilin floppaamisesta huolimatta. HBO antoi äskettäin ensikatsauksen ensi vuonna alkavaan The Last of Us -sarjaan. Myös Amazonin Fallout-televisiosarjan kulisseista vuodettiin tovi sitten varsin lupaavan näköistä kuvamateriaalia.

Lähde: Deadline

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

IMAGE(https://c.tenor.com/uthco3OOYgoAAAAC/so-bad.gif)

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Maailmassa on jotakin oikeudenmukaisuutta ja ihmisillä hyvä maku.

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Nyt kun vielä luopuisivat Squid gamesin kakkos kaudesta.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Laatu on ainakin osittain subjektiivista, mutta itseäni ihmetyttää, että varsin laadukkaat sarjat kuopataan ekan kauden jälkeen. Esim. Watchmen, Jupiter's Legacy tai Midnight Gospel.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus Sundance Kid

Laatu on ainakin osittain subjektiivista, mutta itseäni ihmetyttää, että varsin laadukkaat sarjat kuopataan ekan kauden jälkeen. Esim. Watchmen, Jupiter's Legacy tai Midnight Gospel.

Joo, onhan se kyllä subjektiivista. Itse en taas pystynyt katsomaan Jupiter's Legacyä kuin reilun jakson verran, jonka aikana alkoivat maailman epäloogisuudet ja muu ärsyttämään. Toisaalta sarjakuva on kuulemma paljon parempi, mikä on toki enemmän sääntö kuin poikkeus.

Siitä tulee taas mieleen esimerkki Netflixin Locke & Key -sarjasta, jossa on kaikki rosoisuus, väkivalta ja kaikki muu sarjakuvan identiteetti on siivottu pois, eikä teos muistuttanut alkuperäistä lähdemateriaalia enää ollenkaan.

Käyttäjän TelaKeiju kuva
TelaKeiju

Go woke, get broke=D

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Paskaahan se oli, mutta itseäni sarja onnistui viihdyttämään varsin hyvin, osaksi hölmöytensä takia. Silti ei hirveän kova ikävä jää koska "niin huono että hyvä" -fiilis ei kanna loputtomiin, kuitenkin olisi kiinnostanut katsoa miten jatkossa menee, kuten Cowboy Bebopinkin osalta. Omasta mielestäni sarjasta löytyi myös pari aidosti hienoa hetkeä.