NHL 20:n parhaat pelaajat listattiin – neljä suomalaista mahtui mukaan 50 tähden joukkoon / Uutiset / pelaaja.fi

NHL 20:n parhaat pelaajat listattiin – neljä suomalaista mahtui mukaan 50 tähden joukkoon

3.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
ea, EA Sports, NHL 20, NHL, ranking, Aleksander barkoV, Sebastian Aho, Tuukka Rask, Mikko Rantanen

Lähestyvä NHL 20 on tarjonnut EA Sportsille taas mahdollisuuden esittää oman näkemyksensä siitä, ketkä ovat eräitä tämän hetken parhaimpia jääkiekkopelaajia. Pelin kotisivuilla selattavissa on parhaillaan viidestäkymmenestä NHL-kiekkoilijasta koostuva lista, jotka on lueteltu järjestyksessä näille pelissä annettujen kykyjen mukaan.

Tuttuun tapaan kymmenen parhaan joukkoa hallitsee tietysti kanadalaispelaajien joukko, jotka ovat saaneet seuraa vielä kolmelta venäläiseltä ja Ruotsin Victor Hedmanilta. Suomi on kuitenkin myöhemmillä sijoilla edustettuna, sillä mukaan listalle ovat päässeet niin Aleksander Barkov (sija 14), Mikko Rantanen (19), Tuukka Rask (22) ja Sebastian Aho (47).

Listan ykkösenä olevan Connor McDavidin kokonaisluokitukseksi on annettu pelissä 94. Sijalla 50 olevalla Dylan Larkinilla luokitus on 88.

NHL 19:stä vuosi sitten julkaistun vastaavan listan voi katsoa vertailun nimissä tästä

Pelaaja-lehden ennakkofiilikset NHL 20:sta julkaistiin aiemmin maanantaina. Nyt tiistaina selata on voinut myös pelin tuottajana toimivan Clement Kwongin haastattelun. Pelihän julkaistaan 13. syyskuuta PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: NHL 20 (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja