Nintendo of American johtaja Doug Bowser on antanut osviittaa Switch-konsolin elinkaaresta ja yhtiön suunnitelmista uuden konsolimallin varalle.

Polygon-julkaisun haastattelussa äskettäin esiintynyt Bowser kertoo Switchin olevan elinkaarensa puolivälissä. Yhtiön suunnitelmissa ei ole tällä hetkellä julkaista uutta konsolimallia, sillä nykyisten Switch- ja Switch Lite -mallien suosio jatkuu edelleen vahvana. Bowserin mukaan kotikonsolin ja kannettavan laitteen yhdistävä on edelleen ainutlaatuinen ratkaisu alalla.

-Jatkamme toistaiseksi molempiin alustoihin ja niiden sisältöön tukeutumista, koska niiden välinen suhde on erottava tekijä, Bowser kuvailee Switch-konsolimallien vahvaksi koettua asemaa markkinoilla.

Bowserin kommenttien perusteella Nintendo ei sittenkään suunnittele tehokkaamman Switch-mallin julkaisua, kuten tämän vuoden aikana on huhuiltu. Bloomberg-julkaisu kertoi syyskuussa yhtiön patistelevan kehittäjiä työstämään 4K-resoluutiota tukevia pelejä, mitä pidettiin lisävahvistuksena huhuille uuden Switchin-mallin tulosta ensi vuoden aikana.

Switchinjulkaisusta tulee kuluneeksi ensi maaliskuussa neljä vuotta, joten mikäli Bowserin arvio elinkaaren puolivälistä pitää paikkansa, ei Nintendolta kannata odottaa kokonaan uutta konsolia ennen vuosikymmenen puoliväliä.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa