Jo aikaisemmin tänään Pelaajan sivuilla julkaistut huhumyllyt osuivat toteen, sillä Nintendo ja PlatinumGames ovat julkistaneet pitkään odotetun toimintapelinsä, Bayonetta 3:n julkaisupäivän.

Lokakuun 28. päivä julkaistavasta pelistä ilmestyi uusien tietojen myötä myös uudenkarhea traileri, jonka voit vilkuilla tämän jutun lopusta. Lokakuussa luvassa on niin perus- kuin erikoisversioitakin, joista jälkimmäinen pitää sisällään uuden Bayonettan lisäksi myös pelisarjan aikaisempien osien kannet, joissa on kääntömahdollisuus yhtenäistä kansitaidetta himoitseville. Mukana tulee myös 200-sivuinen taidekirja.

Nintendo ilmoittaa samalla myös ensimmäisen Bayonetta-pelin saavan 30. syyskuuta ikioman fyysisen Switch-versionsa. Peli on tullut aikaisemmin Bayonetta 2 -paketissa mukana koodimuodossa, mutta keräilijöitä on päädytty hellimään nyt myös rajatun fyysisen erän voimin.

Bayonetta 3 -ennakkotilaukset ovat nyt käynnissä Nintendo eShopissa ja niiden odotetaan alkavan myös muilla kauppapaikoilla lähipäivinä.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa