Ongelmien riivaama Horizon Zero Dawnin pc-versio sai ensimmäisen päivityksensä / Uutiset / pelaaja.fi

Ongelmien riivaama Horizon Zero Dawnin pc-versio sai ensimmäisen päivityksensä

14.08.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Horizon Zero Dawn, Zero Dawn, Horizon, Guerrilla, sony, päivitys

Guerrilla on ryhtynyt luvatusti päivityspuuhiin Horizon Zero Dawnin pc-version kanssa. Peli vastaanotti tänään perjantaina päivityksen 1.01, joka on sen ensimmäinen pieni vastaus pc-version herättämään tekniseen kritiikkiin.

– Olemme erittäin kiitollisia kaikista raporteista ja postauksista tähän asti. Jotkin ongelmat tarvitsevat vielä enemmän tutkiskelua ja testausta, joten tiimimme työstää kovasti seuraavaa korjausta, joka julkaistaan ensi viikolla, Guerrilta kerrotaan Redditin puolella.

Odotettavissa on korjauksia muun muassa muutamiin kaatumisongelmiin ja tilanteisiin, joissa tietyt mekaniikat eivät toimineet oikein. Tutkinnassa ovat yhä muun muassa joidenkin pelaajien kohtaamat suorituskykyongelmat ja tiettyjen graafisten ominaisuuksien toimimattomuus.

Pelaaja-lehden arvostelun Horizon Zero Dawnin pc-versiosta voi lukaista tästä.

Lähde: Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

https://www.reddit.com/r/horizon/comments/i712c3/is_there_a_complete_list_of_all_known_issues_for/

voisi pelata H:zd sitten kun tuo lista on saatu kuntoon (eli varmaan ensi vuoden alkupuolella)

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Ollut ihan jännä nähdä miten peli on saanut hyviä arvosteluja teknisistä ongelmista huolimatta. Vaikuttaa usein siltä, että vähänkään pienemmän pelitalon tuotoksia rangaistaan armotta, siinä missä isot hype-tittelit porskuttavat ongelmista huolimatta. Pelaaja-lehden arvostelu 10/10 (PS4) -> 7/10 (PC) tuntuu vähintäänkin reilulta.
On tottakai vaikea arvostella pelejä, jotka eivät pelityypiltään ole omaan makuun. Olisin itse valmis antamaan tälle pelille timanttisessakin kunnossa aivan maksimissaan 7/10. (Konsoli)sukupolvet vaihtuvat, mutta pelit tuntuvat alkaneen junnaamaan paikoillaan jo aikaa sitten ...

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Pelattavahan tuo on ilman tuota ensimmäistä päivitystäkin mutta toki sitä pelaisi mielummin korkeammalla ja tasaisemmalla ruudunpäivityksellä.
Muutaman tunnin pelailin ja hyvin lupaavalta vaikutti tarinan ja pelimekaniikkojen kannalta.

Nostoja