Overwatch 2 aloittaa betatestaajien metsästyksen – PvP- ja PvE-puoli erotetaan toisistaan nopeamman julkaisun nimissä

Ensimmäinen suljettu beta on määrä järjestää huhtikuussa.

10.3.2022 18:07

Overwatch 2 olisi tarkoitus saada vähitellen pelaajien ulottuville.

Blizzard Entertainment vahvistaa, että pelistä on määrä järjestää huhtikuussa pc:llä ensimmäinen suljettu betatesti, joka päästää osallistujansa käsiksi niin tiivistettyyn 5v5-toimintaan, uuteen Sojourn-sankariin kuin Overwatch 2:n tuoreisiin Circuit Royal-, Midtown, New Queen Street ja Colosseo -karttoihin. Uusi Push-pelitila, pingausjärjestelmä sekä sankarihahmoihin tehdyt viilaukset ovat nekin osa testausta.

Mukaan suljettaan betaan voi yrittää hakea Overwatchin kotisivuilta.

Betaa edeltää tällä viikolla käynnistyvä suljetta alpha-testi, joka pidetään Blizzardin työtenkijöiden, Overwatch League -pelaajien ja muiden vastaavien läheisten tahojen kesken. Sen tarkoituksena on auttaa kehittäjiä valmistelemaan Overwatch 2 laajempaa testiyleisöä varten.

 

Samaan syssyyn Blizzardilla ilmoitetaan, että se on muuttanut Overwatch 2:ta koskevia julkaisusuunnitelmiaan. Uutena suuntana Blizzardin on määrä erotella Overwatch 2:n kilpailullinen PvP-puoli ja yhteistyökeskeinen PvE-puoli toisistaan, jotta PvP-sisältöä voitaisiin saada pelaajien haltuun nopeampaa tahtia.

Tiedossa ei vielä silti ole, milloin Overwatch 2:n olisi määrä julkaista virallisesti. Blizzardin mukaan tänä vuonna luvassa olisi silti vielä enemmänkin yleisölle avoimia testijaksoja uuden sisällön kera.

Lähde: Overwatch (kotisivu)

Lisää luettavaa