Overwatch 2 saa alustavan julkaisun 4. päivä lokakuuta, Blizzard Entertainment on vahvistanut. Saataville se tuodaan tuolloin niin pc:lle, PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle ja Switchille.

Käsiksi päästään tuolloin pelin kilpailulliseen PvP-puoleen, joka on kaikkien kiinnostuneiden pelattavissa ilmaiseksi. Saataville julkaisuun sopii Overwatchin kannalta niin uusia ominaisuuksia, karttoja kuin sankareitakin, joista jälleen yksi – Junker Queen – sai ensiesittelyn uudella animaatiovideolla.

Kehitteillä Overwatch 2:een on myös yhteistyövetoista PvE-sisältöä. Jo aiemmin tänä vuonna Blizzard kuitenkin ilmoitti, että se julkaisee PvE-sisällön suosiolla myöhemmin nopeuttaakseen kilpailullisen puolen saataville tuomista.

Tarkkaan tiedossa ei vielä ole, miten pelin bisnesmalli on toimimassa kokonaisuudessaan. Blizzardin mukaan alkuperäisen Overwatchin omistajat saavat kuitenkin ylimääräisenä etuna julkaisussa haltuunsa Overwatch 2 Founder’s Pack -etupaketin, joka pakkaa sisäänsä kaksi Epic Skin -kuosia, ylimääräisen peli-ikonin sekä ”yllätyslahjan”.

Tarkemmin Blizzardin on määrä puhua Overwatch 2:n varhaisjulkaisusta nyt torstaina 16. kesäkuuta noin kello 20.00 Suomen aikaan. Tuolloin pelitalo järjestää sille omistetun verkkolähetyksen YouTuben ja Twitchin välityksellä.

Lähde: Overwatch (kotisivu)

Lisää luettavaa