Overwatchin uusin sankari astui virallisille areenoille – roolikeskeinen ottelunmuodostus pääsi samalla irti / Uutiset / pelaaja.fi

Overwatchin uusin sankari astui virallisille areenoille – roolikeskeinen ottelunmuodostus pääsi samalla irti

13.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Sigma, Overwatch, Blizzard, Blizzard Entertainment, Role Queue, päivitys, GOATS

Päivitys 1.39.1.0 on rantautunut Blizzard-räiskintä Overwatchiin. Tämä on tarkoittanut niin sekä pelin uuden Sigma-hahmon virallista loikkaa peliin että myös uuden Role Queueksi kutsutun ottelunmuodostusjärjestelmän käyttöönottoa.

Varsinkin Role Queuen muuttaa peliä sieltä täältä isosti. Sen myötä Competitive-puolella pelaajat valitsevat nyt ottelua etsiessään tietyn roolin, jolla he haluavat pelata ja päätyvät räiskimään kyseisen valinnan mukaisesti. Tämän myötä jokaisessa kilpailullisessa ottelussa joukkueet koostuvat aina kahdesta vahingontekijöstä, kahdesta tankista ja kahdesta tukihahmosta. Muutoksella on yrityisesti tarkoitus möyhiä uusiksi pelin vanhaa niin sanottua GOATS-pelityyliä.

Kaikki päivityksen yksittäiset muutokset voi silmäillä läpi lähdelinkin kautta.

Sigma toki esittelee sekin omia kikkojaan painovoimana keskittyvillä tankkikyvyillään. Hahmon virallisen julkaisun myötä tämän taitoja on esitelty vielä kertaalleen uuden trailerin voimin.

Lähde: Overwatch (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.