Pitkään ja hartaasti työstetyn Skull & Bonesin julkaisu lähestyy viimein – merirosvoseikkailu sai ikärajaluokituksen / Uutiset / pelaaja.fi

Pitkään ja hartaasti työstetyn Skull & Bonesin julkaisu lähestyy viimein – merirosvoseikkailu sai ikärajaluokituksen

14.05.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
1

Ubisoftin pitkään työstetyn Skull & Bonesin julkaisu lähestyy, ikärajaluokitus vihjaa.

Merirosvoseikkailu Skull & Bones on saanut eteläkorelaiselta ikärajaluokituslautakunnalta ikärajaluokituksensa, mikä vihjaa pelin olevan lähes valmis julkaistavaksi. Ikärajaluokitus ei anna tarkempaa osviittaa mahdollisesta julkaisupäivästä.

Skull & Bonesin kehitystaival on ollut karikkoinen. Pelin kehitys aloitettiin jo vuonna 2013, mutta virallisesti Skull & Bones julkistettiin maailmalle vuoden 2017 E3-messuilla. Pelin piti alun perin ilmestyä jo vuonna 2018, mutta useamman viivästyksen ja suunnanmuutoksen jälkeen Ubisoft on kertonut julkaisevansa Skull & Bonesin kuluvan tilivuoden loppuun mennessä.

Ubisoft on kertonut alun perin yksinpelinä visioidun Skull & Bonesin olevan suunnanmuutoksen myötä avoimeen pelimaailmaan sijoittuva kilpailullinen moninpeli. Yhtiö kertoi alkuvuodesta olevansa tyytyväinen pelin silloiseen kehitykseen ja vahvisti pelin ilmestyvän maaliskuun 2023 loppuun mennessä.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Tää peli tulee floppaamaan kovaa. Nää sea battlet on jauhettu kyllästymiseen asti jo Black Flagissa, Roguessa ja Odysseyssa ja tästä on leikattu KAIKKI muu pois. Peli on pelkkää laivalla ajelua ja ammuskelua. Et edes voi itse boardaa vihollislaivaa, se on korvattu jollain välianimaatiolla.

Graafisesti ihan nätti, sentään.