Sackboy: A Big Adventure saattaa olla seuraava PlayStationilta pc:lle loikkaava peli, Steam-tiedot vihjaavat.

Viime vuonna PS4:lle ja PS5:lle julkaistun tasoloikkaseikkailun pc-versioon viittaavia tietoja on löydetty tuoreeltaan Steamin tietokannasta. Äskettäin Steamin tietokantaan lisätyt tiedot sisältävät viittauksia kehittäjä Sumo Digitaliin sekä Sackboy: A Big Adventuren työnimeksi uskottuun Marmaladeen.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Sackboy: A Big Adventuren pc-julkaisuun viittaavia tietoja ilmaantuu verkkoon. Myös viime kuussa tapahtuneessa GeForce Now -palvelun vuodossa löydettiin viittauksia Sackboy: A Big Adventureen sekä sen Marmalade-työnimeen.

Sackboy: A Big Adventuren mahdollinen pc-julkaisu ei ole valtava yllätys, sillä Sony on ryhtynyt tuomaan aiempia PlayStation-yksinoikeuspelejään aktiivisesti myös pc-pelaajien ulottuville. PlayStation-studioiden kehittämistä peleistä pc:llä nähdään ensi vuoden aikana sekä God of War että Uncharted: Legacy of Thieves -kokoelma. Myös Sony-pomo Jim Ryan kommentoi aikaisemmin tässä kuussa olevansa turhautunut PlayStation-yksinoikeuspelien rajattuun yleisöpotentiaaliin, vaikka Sony onkin aikaisemmin kertonut, että pc-julkaisuja saataisiin odottaa jatkossakin suurin piirtein parin vuoden verran.

Lähde: SteamDB, Resetera

 

Lisää luettavaa