Taskuhirviöiden oma pilvisäilytyspalvelu Pokémon Home on julkaistu virallisesti Switchille sekä Android- että iOS-laitteille. 

Näin alkuun Pokémon Home mahdollistaa taskuhirviön säilyttämisen niin Pokémon Let’s Go -peleistä kuin Swordista ja Shieldista sekä vanhempien pelien tukemasta Pokémon Bank -sovelluksesta. Myöhempänä ajankohtana tuki Pokémon GOlle on sekin tulossa.

Säilytettyjä pokémoneja on mahdollista myös siirtää Sword– ja Shield-peleihin sitä mukaan, kun niille vain löytyy tuki peleistä. Homen myötä peleihin on lisätty tuki jälleen muutamalle vanhemmalle taskuhirviölle, joiden joukkoon lukeutuvat esimerkiksi Bulbasaur ja Squirtle eri kehitysmuotoineen. Mobiililaitteilla Home tarjoaakin lahjaksi yhden kolmesta alkuperäisestä aloituspokémonista. Switch-puolella vuorostaan tarjoillaan palvelun avaaville lahja-Pikachua.

Lisää vanhempia hirviöitä saadaan osaksi Swordia ja Shieldia viimeistään sen kahden uuden laajennuksen myötä.

Pokémon Homea on mahdollista käyttää sekä rajatun perusjäsenyyden että maksullisen Premium-jäsenyyden kautta. Maksulla käyttöönsä saa esimerkiksi enemmän talletustilaa ja juurikin kytköksen Pokémon Bankiin. Homen jäsenyys maksaa noin 3 euroa kuussa tai sitten vaihtoehtoisesti 5 euroa kolmen kuun osalta tai 16 euroa koko vuodelta.

Lähde: Pokémon (kotisivu), Polygon

Lisää luettavaa