Portal-, Half-Life- ja Left 4 Dead -konkarin retrofuturistinen räiskintä lähestyy – tammikuu on The Anacrusiksen aikaa / Uutiset / pelaaja.fi

Portal-, Half-Life- ja Left 4 Dead -konkarin retrofuturistinen räiskintä lähestyy – tammikuu on The Anacrusiksen aikaa

18.12.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
The Anacrusis, Valve, Portal, LEft Dead, half-Life, Riot Games, League of Legends, early access,

Lisää yhteistyövetoista räiskintää kaipaavat voivat valmistautua uuteen pelattavaan heti vuoden 2022 alussa. Entisen Valve-käsikirjoittaja Chet Faliszekin ja Riot Games veteraani Kimberly Vollin nuori indiestudio Stray Bombay on lyönyt lukkoon, että sen debyyttipeli The Anacrusis varhaisjulkaistaan ensimmäisten kiinnostuneiden saataville 13. tammikuuta.

Ainakin alkuun pelaaminen on mahdollista niin pc:llä, Xbox Onella kuin Xbox Seriesillä. Peliä on määrä jaella niin Steamissa, Epic Games Storessa kuin Microsoft Storessa. Se on heti saapuessaan myös osa Game Pass -jäsenyyteen kuuluvaa pelitarjontaa.

Vielä nyt kehitysvaiheessaan The Anacrusis tarjoaa pelattavaa aluksi kolmen episodin merkeissä, joista saatavan palautteen merkeissä Stray Bombay on luvannut tehdä tarvittaessa jopa isojakin muunnoksia teokseensa, jos pelaajat kokevat näin parhaakseen. Early access -varhaisjulkaisun olisi määrä kestää nykyisten suunnitelmien mukaan 9-12 kuukautta.

Julki The Anacrusis tuli aiemmin kesällä hyvin retrofuturistisena räiskintäteoksena, jossa suuret muukalaishirviömassat kiusaavat neljän pelaajan ryhmittymää mittavassa avaruusaluksessa. Pelikertojen on määrä muuttua aina hieman hirviöiden kulkua ja varusteiden ilmestymistä hallitsevan tekoälyohjaajan johdosta. Kehittäjät vihjaavat myös, että tulevat pelin kaudet esittelisivät mukaan uusia tarinoita ja hahmoja.

Ohessa sekä kehittäjien viimeiisin videoviesti että pelikuvatraileri The Anacrusista viime marraskuulta.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.