Prince of Persia -uusioversio lykkääntyy jälleen – tällä kertaa hamaan tulevaisuuteen / Uutiset / pelaaja.fi

Prince of Persia -uusioversio lykkääntyy jälleen – tällä kertaa hamaan tulevaisuuteen

6.02.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Prince of Persia, Sands of Time, Sands of time Remake, Ubisoft, lykkäys,

Ubisoft on päätynyt lykkäämään uudemman kerran Prince of Persia: Sands of Time -uusioversiotaan. Peliä odotettiin ensin tammikuulle ja sitten maaliskuulle, mutta nyt tuoreimman lykkäyksen yhteydessä Ubisoft ei ole halunnut jakaa vielä tarkempaa uutta päivämäärää.

Lykkäystä perusteellaan sillä, että lisäaika tarjoaa kehittäjille mahdollisuuden luoda uusioversion, joka tuntuu tuoreelta mutta pysyy myös uskollisena alkuperäispelille.

Prince of Persia: Sands of Time Remakesta ei ole nähty niinkään mitään uutta sen jälkeen, kun hanke paljastui viime syyskuussa. Ubisoft lupaa kuitenkin jatkaa kiinnostuneiden pitämistä ajantasalla projektin etenemisestä.

Työn alla Prince of Persia: Sands of Time Remake on ollut PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Corso kuva
Corso

Remake olisi alkuvuoden köyhässä pelitarjonnassa vieläpä halppishintaisena varovaisesti kiinnostanut, vaikkakin tehdään budjettituotantona Ubisoft Kalkutan (vitsi vitsi) toimesta.

Nyt jään klassisesti odottamaan arvosteluja. Ensitrailerien perusteella tämä sai monelta täystyrmäyksen, mutta itse en suorilta käsin vielä lynkkaa. Huhuissa peli on saamassa julkaisun myös Switchillä.

Nostoja