PS1-roolipeliklassikko Legend of Mana palaa remasteroituna – SaGa Frontier Remastered päivättiin myös / Uutiset / pelaaja.fi

PS1-roolipeliklassikko Legend of Mana palaa remasteroituna – SaGa Frontier Remastered päivättiin myös

18.02.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Legend of Mana, Square Enix, PS1, JRPG, SaGa Frontier Remastered, SaGa Frontier, SaGa, julkaisupäivä

Square Enix on vahvistanut remasteroivansa jälleen yhden takavuosien roolipeliklassikkonsa. Tuorein tällainen tapaus on alkuperäiseltä PlayStationilta tuttu Legend of Mana, joka julkaistaan ehostetussa kuosissa PlayStation 4:lle, Switchille ja pc:lle kesäkuun 24. päivä.

Uusi Legend of Mana -versio varustetaan niin terävöitetyllä ulkoasulla, vaihtoehtoisella ääniraitasovituksella kuin aikoinaan ainoastaan japanilaisilla Pocket Station -lisälaitteilla pelattavissa olleella Ring Ring Land -minipelillä. Viholliskohtaamisia voi halutessaan myös säätää seikkailun varrella nyt pois päältä.

Ensitrailerin Legend of Manan paluusta voi katsastaa alta.

Samalla vahvistus saatiin lisäksi sille, että jo aiemmin marraskuussa julkistettu SaGa Frontier Remastered tuodaan myyntiin 15. huhtikuuta. Myös kyseinen vanhan PlayStation-roolipeliklassikon remasterointi nähdään niin PS4:llä, Switchillä kuin pc:llä sekä myös iOS- että Android-laitteilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ananaz kuva
Ananaz

Yksi kauneimmista 2D-peleistä koskaan.
Yksi mielipuolisimmista craftaussysteemeistä koskaan.

Toivottavasti Chrono Cross ja Vagrant Story ovat seuraavana vuorossa.