PS5-ajopeli Gran Turismo 7 myöhästyy ensi vuoteen / Uutiset / pelaaja.fi

PS5-ajopeli Gran Turismo 7 myöhästyy ensi vuoteen

23.02.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Gran Turismo, gran turismo 7, ps5, Soiny, Polyphony Digital, ajopeli, Sony, PlayStation 5, PlayStation Studios, Polyphony Digital

PlayStation 5:n odotettu yksinoikeuskaahailu Gran Turismo 7 ei ehdi saataville sittenkään vielä tämän vuoden aikana. Sony Interactive Entertainment on vahvistanut GQ-lehden haastattelussa, että koronapandemian aiheuttamat tuotantohaasteet ovat siirtäneet pelin julkaisuikkunan nyt vuodelle 2022.

– Käynnissä olevan pandemian myötä tilanne muuttuu jatkuvasti ja osa kriittisistä pelituotannon osa-alueista ovat hidastuneet viimeisten kuukausien aikana. Jaamme lisää yksityiskohtia Gran Turismo 7:n julkaisupäivästä, kun niitä on saatavilla, Sonylla kerrotaan.

Gran Turismo 7 paljastui aiemmin viime kesäkuussa yhdessä Horizon Forbidden Westin, Ratchet & Clank: Rfit Apartin ja Demon's Souls -uusioversion kaltaisten nimikkeiden kanssa. Ratchet & Clank päivättiin hiljattain tämän vuoden kesäkuulle, mitä ennen Sony tuo isompana PS5-julkaisuna maailmaan huhtikuussa ilmestyvän Returnalin yhdessä suomalaisen Housemarquen kanssa.

Lähde: GQ

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qeki kuva
Qeki

Pettymys mutta ei yllättävää.

Käyttäjän peliukk0 kuva
peliukk0

Isompi pettymys olisi ollut jos tämä(kin) olisi julkaistu rikkinäisenä. Tehkööt ihan rauhassa kun ei noita ps5 konsoleitakaan ole saatavilla.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Gran Turismo myöhästyy? Yllättävämpää olis olu jos Gran Turismo joskus tulis ajallaan. Tää on jo vahva perinne! Ei sitä rikota!

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

No hö enpä omista vieläkään ps5 konsolia liian nopeasti myytiin loppuun :(

Nostoja