Puolisen tuntia pelikuvaa ja tarinaa – Marvel’s Avengersia esiteltiin taas isosti aina MODOKia myöten

Ensimmäinen Marvel's Avengersin War Table -verkkolähetys saapui.

24.6.2020 18:05

Square Enix ja Crystal Dynamix ovat vauhdittaneet Marvel’s Avengers -pelinsä markkinointia lyömällä käyntiin pelille omistetun War Table -verkkolähetyksien sarjan. Ensimmäinen niistä nähtiin näin keskiviikkona ja se tarjosi ennen kaikkea runsaan satsin uutta pelikuvaa nähtäville.

Lähetys pyörähti käyntiin ensin parilla tarinakeskeisellä videolla, mitä seurasi sitten silmäys Thoriin keskittyvään sankaritehtävään. Sankaritehtävät (Hero Missions) ovat pelissä nimenomaan yksinpelattavia osuuksia, joissa tarkoituksena on keskittyä tarinatapahtumien vetämänä siis aina yhteen pelin sankareista kerralla. Vastapainona näille olemassa on Warzone-tehtäviä, jossa neljä sankaria lähtee vetämään joukolla pahiksia pataan. Näytteitä myös tästä on tarjolla videon lopussa.

Vilaus noin puolen tunnin setissä saatiin vielä myös varsinkin pelin kustomointipuoleen, jonka lupaillaan mukailevan useita eri pelityylejä. Pelin viholliskatraastakin paljastettiin sen verran, että vastaansa Kostajat saavat seikkailunsa varrella klassikkopahis MODOKin.

Marvel’s Avengers tuodaan Xbox Onelle, PlayStation 4.lle, Stadialle ja pc:lle syyskuun 4. päivä. Myöhemmin loppuvuodesta luvassa on myös PS5- ja Xbox Series X -versiot.

Lisää luettavaa