Puolisen tuntia pelikuvaa ja tarinaa – Marvel's Avengersia esiteltiin taas isosti aina MODOKia myöten / Uutiset / pelaaja.fi

Puolisen tuntia pelikuvaa ja tarinaa – Marvel's Avengersia esiteltiin taas isosti aina MODOKia myöten

24.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Marvel's Avengers, Avengers, Kostajat, War Table, Crystal Dynamics, square enix, Marvel

Square Enix ja Crystal Dynamix ovat vauhdittaneet Marvel's Avengers -pelinsä markkinointia lyömällä käyntiin pelille omistetun War Table -verkkolähetyksien sarjan. Ensimmäinen niistä nähtiin näin keskiviikkona ja se tarjosi ennen kaikkea runsaan satsin uutta pelikuvaa nähtäville.

Lähetys pyörähti käyntiin ensin parilla tarinakeskeisellä videolla, mitä seurasi sitten silmäys Thoriin keskittyvään sankaritehtävään. Sankaritehtävät (Hero Missions) ovat pelissä nimenomaan yksinpelattavia osuuksia, joissa tarkoituksena on keskittyä tarinatapahtumien vetämänä siis aina yhteen pelin sankareista kerralla. Vastapainona näille olemassa on Warzone-tehtäviä, jossa neljä sankaria lähtee vetämään joukolla pahiksia pataan. Näytteitä myös tästä on tarjolla videon lopussa.

Vilaus noin puolen tunnin setissä saatiin vielä myös varsinkin pelin kustomointipuoleen, jonka lupaillaan mukailevan useita eri pelityylejä. Pelin viholliskatraastakin paljastettiin sen verran, että vastaansa Kostajat saavat seikkailunsa varrella klassikkopahis MODOKin.

Marvel's Avengers tuodaan Xbox Onelle, PlayStation 4.lle, Stadialle ja pc:lle syyskuun 4. päivä. Myöhemmin loppuvuodesta luvassa on myös PS5- ja Xbox Series X -versiot.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Toivottavasti tulee modia jolla saa kasvot vaihdettua sarjakuvista tuttuihin

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Kummallinen peli - ei herätä tunteita suuntaan, tai toiseen. Usko kehittäjiin on kova ja super sankarit kuuluneet elämään silmäkulman kiillosta asti. Joku ei nyt natsaa. Toisaalta sama kävi Fallen Orderin, sekä Arkham Asylumin kanssa.

Jotenkin vaan niin, siis niiku vaan jotenkin ei toistaiseksi kiinnosta yhtään. Vähän sama kuin Death Stranding ja Horizon, mitkä julkaistaan näillä näppäimillä.

Nostoja