Red Dead Online -fanit ovat raivoissaan pelin sisällön puutteesta – #SaveRedDeadOnline-somekampanja käynnistyi / Uutiset / pelaaja.fi

Red Dead Online -fanit ovat raivoissaan pelin sisällön puutteesta – #SaveRedDeadOnline-somekampanja käynnistyi

7.01.2022 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
3
Red Dead Online, Rockstar Games

Fanit ovat osoittaneet pettymyksensä Red Dead Onlinen tammikuulle luvattuun sisältöpäivitykseen.

Rockstar Games paljasti torstaina, että odotettu Red Dead Online -päivitys ei sisällä muuta kuin kokemuspistebonuksen jo olemassa oleville tehtäville sekä tapahtumille. Bonuskertymät koskevat A Land of Opportunities-, Call to Arms- ja Gang Hideouts -tehtäviä, joista osa on jo pari vuotta vanhoja.

Pelaajayhteisö kampanjoikin nyt sosiaalisessa mediassa ilmaistakseen tuohtumuksensa. Vihaiset fanit vaativat Rockstaria antamaan enemmän huomiota myös heidän lempipelilleen ja #SaveRedDeadOnline-hashtag onkin jo suosituimpia puheenaiheita Twitterissä.

Red Dead Online -fanit ovat olleet ennenkin tyytymättömiä siihen, miten Rockstar kohtelee villin lännen cowboy-seikkailua. Studiota kritisoidaan esimerkiksi siitä, että Grand Theft Auto Online sai juuri laajan Dr. Dre -tarinapäivityksen, mutta Read Dead Online tuntuu jäävän aina varjoihin.

Lähde: Rockstar Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Pitää takoa osakkeenomistajille sitä rahaa ja GTA V:n pelaajista saa sitä irti ilmeisesti helpommin.

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

No eipä tuo RDR online ole missään vaiheessa ollut kovin sisältörikas. Eniten tuli tekemistä daily challengejen ja collectors juttujen myötä, mutta tylsäksi nekin ajan myötä muuttui. Kaikki ns tarinatehtävät ja stranger missionit on kyllä melko kertakäyttöisiä. Vaikea on tosin itsekään keksiä, että millainen sisältö sitten olis sellaista, mitä jaksaisi alkaa taas pelaamaan enemmän?

Käyttäjän Hepii89 kuva
Hepii89

Toivottavasti tekevät tosissaan jtn uutta peliä, itteni ei ole tippaakaan kiinnostanut nämä online sisällöt, enkä ole saanut lukuisista yrityksistäni niistä mitään irti. Toki sinänsä ikävä niille ketkä niistä tykkää, mutta veikkaan että kaikille silti maistuisi esim uusi gta tai joku muu hyvä hitti

Nostoja