Rockstar Games on tarjonnut oljenkorren Red Dead Onlinen Stadia-pelaajille.

Googlen sulkemispäätöksen alle joutuneen palvelun käyttäjiä uhkasi pelitilien ja tallennusten menetys, elleivät kehittäjät erityisesti tehneet toimenpiteitä siirron mahdollistamiseksi. Aikaisemmin esimerkiksi Ubisoft ja Bungie ovat kertoneet tutkivansa keinoja pelaajien etenemisen siirtämiseksi, ja nyt myös Rockstar Games on liittynyt joukkoon Red Dead Online -verkkopelillään.

Rockstar Gamesin julkaiseman tiedon mukaan Stadia-pelaajat voivat siirtää kaikki pelivaluuttansa ja kokemuksensa pelitililleen pc:llä, Xbox Onella tai PlayStation 4:llä. Jotta siirto onnistuu, tulee pelin olla linkitetty käyttäjän Rockstar Social Club -tiliin. Siirtoon liittyy kuitenkin merkittävä rajoitus. Rockstarin mukaan käyttäjien tulee olla pelannut Red Dead Onlinea Stadialla 30 päivän sisällä ennen Googlen sulkemisilmoitusta. Käytännössä pelitilin siirto siis onnistuu, jos Stadia-pelaaja on pelannut Red Dead Onlinea elokuun lopusta syyskuun 29. päivään mennessä.

Tiedon Rockstar Gamesin ilmoituksesta jakoi maailmalle Red Dead Online -aktiivipelaaja Colour. Colour oli aikaisemmin kertonut menettävänsä Stadian sulkemisen myötä Red Dead Online -pelitilin, johon hän oli ehtinyt upottaa 6 000 tunnin edestä peliaikaa. Uutinen tuli siis Colourille melkoisena helpotuksena.

Lähde: Rockstar

Lisää luettavaa