Red Dead Redemption 2:ta myyty yli 25 miljoonaa kappaletta – Take-Two -pomo ennustaa videopeleille tuottoisaa tulevaisuutta

Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick povaa videopeleille valoisaa tulevaisuutta.

11.8.2019 21:34

Pelistudio Rockstarin Red Dead Redemption 2:ta on toimitettu maailmaan jo yli 25 miljoonaa kappaletta. Mittavasta saavutuksesta kertoi Rockstarin omistavan Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick yhtiön ensimmäisen neljänneksen tulostiedotteessa.

Rockstar ja Take-Two ovat myös luvanneet pelin verkkopelitilaa Red Dead Onlinea – tuettavan uusilla sisältöpäivityksillä läpi vuoden. Seuraava päivitys onkin tulossa jo piakkoin ensimmäisillä hahmoluokilla varustettuna.

Kokonaisuutena Take-Twon taloudellinen tulos oli Zelnickin mukaan odotettua parempi. Red Dead Redemptionin ohella myös firman omistuksessa olevan 2K Sportsin NBA 2K19 on ollut myyntimenestys. 12 miljoonaa kappaletta myynyt koripallopeli on nyt pelisarjansa parhaiten kaupaksi mennyt versio. Zelnick ennustaakin vahvaa kasvua koko videopelialalle.

– Peliala on nopeiten kasvava viihdeteollisuuden muoto. Se ei ole muuttumassa 10, 20 tai 25 vuoteen, Zelnick perusteli.

Zelnick kertoi myös, että videopelaaminen harrastuksena kasvaa jatkuvasti. Ikääntyvät pelaajat pysyvät videopelien parissa, ja samalla markkinoille tulee koko ajan uusia asiakkaita.

– Ihmiset eivät vain lopeta pelaamista.

Lähteet: VideoGamesChronicle (1), (2)

Lisää luettavaa