Resident Evil 3 -lautapeli tekee tuloaan – Kickstarter-kampanja alkaa pian

Resident Evil 3 nähdään myös lautapelimuodossa.

6.4.2020 11:08

Viime vuonna lautapelaajia ilahduttanut Resident Evil 2 -lautapeli on saamassa jatkoa. Resident Evil 3: The Board Game -nimellä kulkevan pelin takana on niin RE2– kuin Horizon Zero Dawn -lautapelit kehittänyt Steamforged Games. Ilmoitus pelistä saapuu hyvään saumaan, sillä pelin esikuvana toimivasta Resident Evil 3 -videopelistä julkaistiin juuri uusintaversio.

Lautapeli rahoitetaan edeltäjänsä tapaan Kickstarter-kampanjalla, jonka on määrä alkaa myöhemmin tässä kuussa. Steamforged Games kertoo pelin olevan luonnollisesti selviytymiskauhua. Mukaan mahtuu parhaimmillaan jopa neljä pelaajaa. Lisäksi pelin kampanjan luvataan kestävän jopa yhdeksäntoista tuntia. Kampanjan keskeisessä osassa ovat videopelistä tutut Jill Valentine ja Carlos Oliveira, sekä muut pelin hahmot.

Vaikka Resident Evil 3: The Board Gamen joukkorahoituskampanja ei ole vielä alkanut, voi peliä seurata Kickstarter-palvelussa jo nyt. Jos rahoituskampanja kerää yli 2500 seuraajaa ennen käynnistymistään, kehittäjät lisäävät mukaan moottoripyöräasuun pukeutuneen Jill Valentine -figuurin.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa