Resident Evil 3 Remaken veitsi kestää kaiken / Uutiset / pelaaja.fi

Resident Evil 3 Remaken veitsi kestää kaiken

23.03.2020 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
2
Resident Evil 3 Remake

Ensi kuussa julkaistavan Resident Evil 3 Remaken veitsestä on kerrottu uutta, terävää tietoa. Toisin kuin viime vuonna julkaistun Resident Evil 2 Remaken veitsi, on RE3 Remaken veitsi tuhoutumaton.

Pelin julkaisija Capcom ajoi muutosta eteenpäin, jotta pelaajilla olisi aina jokin peruskivi, johon nojata, vaikka koko muu tavaraluettelo olisi tyhjä.

- Kyseessä on selviytymiskauhu, joten mikään ei ole pysyvää. Sinulta loppuvat luodit, yrtit ja kaikki muu käyttötavara. Mitä sinulle sitten jää? Veitsi. Pelin ohjaaja halusi sinun pystyvän käyttää veistäsi. Se on luotettava ja aina mukanasi, pelin tuottaja Peter Fabiano kertoo.

Tuhoutumattomuus mahdollistaa myös täysin veitsen varassa toteutetut läpipeluut, jotka ovat kehitystiimin mukaan mahdollisia. Käytännössä tämä oli mahdollista myös RE2 Remakessa, mutta teknisesti lähes mahdotonta, sillä veitsi kului hyvinkin nopeasti.

Resident Evil 3 Remake on nimensä mukaisesti uusioversio vuoden 1999 selviytymiskauhuklassikosta. Se ei kuitenkaan mene täysin tutun kaavan mukaan, vaan pelistä on esimerkiksi karsittu vaihtoehtoiset loput tarinan yhtenäistämiseksi. Lisätietoa pelistä löydät täältä.

Peli julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 3. huhtikuuta. Pelin demo on saatavilla jokaiselle kolmelle alustalle tällä hetkellä.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Taitaa olla aika turha vempele mitä demoa kokeilin.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus zappah

Taitaa olla aika turha vempele mitä demoa kokeilin.

Maassa makaavaa zombia puukolla hakkaamalla saa säästettyä panoksia.