Resident Evil 3 -uusioversio alkaa olla varma homma – tältä näyttää nettiin vuotanut kansitaide / Uutiset / pelaaja.fi

Resident Evil 3 -uusioversio alkaa olla varma homma – tältä näyttää nettiin vuotanut kansitaide

3.12.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6
Resident Evil 3, resident evil, Nemesis, Project Resistance, Resident Evil: Resistance

Resident Evil 3:n uusioversio alkaa olla virallista julkista vaille varma homma. PlayStation Storen kautta pelistä on vuotanut viimeisimpänä julki sen kansitaidetta, jossa ovat esillä niin päähenkilö Jill Valentine, tätä jahtaava Nemesis kuin alkuperäisessä pelissä aina välillä ruudulla poikennut Carlos Oliveira.

Taidetta on nähty myös Japanissa julkaistavasta Z Version -myyntiversiosta, jonka kantta tähdittää Nemesis. Kyseessä on näillä näkymin pelin vähemmän leikatumpi versio, jonka Resident Evil 2 sai aikoinaan myös Japanissa. Kotimaassaan peli kun julkaistiin alunperin länsimaita silotellummassa kuosissa.

Reident Evil 3:n uusimista on pidetty erittäin todennäköisenä sen jälkeen, kun alkuvuodesta julkaistu Resident Evil 2:n uusioversio osoittautui menestykseksi. Pelistä huhuiltiin isommin marraskuussa, jolloin sen julkaisua vihjailtiin mahdollisesti jopa ensi vuodelle.

Mikäli julkaisu on näinkin nopeasti edessä, voisi pelin julkistus tapahtua 13. joulukuuta Suomen aikaan järjestettävän The Game Awards -tapahtuman yhteydessä.

Vuoto on tarjonnut pienen lisävilauksen lisäksi yhteistyökeskeiseen Project Resistance -peliin. Vuodon perusteella pelin viralliseksi nimeksi on muodostumassa Resident Evil: Resistance. Resistance on PS4:n ohella matkalla Xbox Onelle ja pc:lle

Lähde: Gamestats

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Oijoijoi, kunhan ei samaan kasaan tulisi Cyberpunkin kanssa, siinä on muutenkin ruuhkaa sen pari kuukautta. Joko ihan alkuvuodesta (mikä on aika mahdotonta) tai sitten vasta syksyllä. En nyt valita jos tulisi ulos huhtikuussa. Voisivat myös vääntää jo vihdoin sen ekan pelinkin tähän tapaan, koko trilogia moderniksi.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Tämä on varmasti hyvin oleellinen pointti, mutta onpas Nemesiksellä erikoiset hampaat!

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

Olenko se vain minä, vai häiritseekö muita se että Nemesiksellä on nenä? Ymmärrän tietysti juu kun kyseessä on ihmisestä tehty ase, mutta siltikin.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Näiden kuvien perusteella Nemesiksen uusi ulkoasu on kyllä pettymys eikä näytä niin "hyvälle" kuin alkuperäinen.

Käyttäjän Tylor kuva
Tylor
Lainaus Smiling Nik

Näiden kuvien perusteella Nemesiksen uusi ulkoasu on kyllä pettymys eikä näytä niin "hyvälle" kuin alkuperäinen.

Johtuu takulla siitä kun tälle on kakkosen tavoin tarkoitus antaa realistisempi looki. Alkuperäissähän jotkut hirviöt on kuin suoraan toiminta/fantasia animesta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Oho, vuoto sanoisi, että maaliskuun 31. 2020. Eli pari viikkoa ehtisi sitten tämän kanssa painimaan ennen Cyberpunkia jos pitää paikkansa.

Nostoja