Asymmetrinen kauhumoninpeli Dead by Daylight on saanut uuden Resident Evil -teemaisen lisäpaketin. Uusi DLC julkaistiin eilen 30. elokuuta.

Project W -nimisen DLC:n ostaneet pelaajat pääsevät sukeltamaan selviytymiskamppailun keskelle nyt kolmen uuden hahmon voimin. Pelattaviksi saapuvat tappaja-puolelle Albert Wesker (The Mastermind) ja selviytyjien joukkoon Rebecca Chambers sekä Ada Wong. Kolmikko on varmasti tuttuja kasvoja Resident Evilin parissa aikaa viettäneille pelaajille.

Project W on järjestyksessään Dead by Daylightin 25. erillinen teemapaketti. Sen mukana saa hyppysiinsä uusien hahmojen lisäksi myös päivitetyn pelikartan, Raccoon City Police Departmentin, sekä uuden charm-boosterin.

Dead by Daylight -pelaajat ovat päässeet pelailemaan Raccoon Cityn asukkailla jo myös pelin 20. teemapaketin myötä. Tuolloin peliin esiteltiin mukaan Nemesis-pahis ja Leon S. Kennedy sekä Jill Valentine -selviytyjät.

Dead by Daylight julkaistiin alun perin vuonna 2016 ja se on pitänyt suosiotaan tasaisesti yllä vuosiensa varrella. Peli toimii PlayStation 4 ja 5, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleilla, pc:llä ja mobiililaitteilla.

Lähde: Dead by Daylight

Lisää luettavaa