Roblox saapuu viimein PlayStationille / Uutiset / pelaaja.fi

Roblox saapuu viimein PlayStationille

9.09.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
0

Pelialusta Roblox saapuu myös PlayStation-konsoleille.

Vuonna 2006 pc:lle julkaistu Roblox on kasvanut vuosien varrella valtavan suosituksi etenkin nuoremman yleisön keskuudessa. Tästä huolimatta pelinluontialustaa ei ole julkaistu tähän mennessä PlayStationille, vaikka se ilmestyikin Xbox Onelle jo kahdeksan vuotta sitten.

Sonyn kerrottiin aikaisemmin estäneen Robloxin tuomisen PlayStation-konsoleille mahdollisten negatiivisten lieveilmiöiden vuoksi. Aikaisemmin tänä vuonna julki tulleissa asiakirjoissa PlayStation-pomo Jim Ryan kertoi yhtiön arvioineen aiemmin Robloxin altistavan lapsia haittavaikutuksille. Ryan kuitenkin kertoi myös avanneensa keskustelut Roblox-yhtiön kanssa pelialustan tuomisesta PlayStationille.

Nyt Sony ja Roblox ovat vahvistaneet Robloxin ilmestyvän viimein myös PlayStation-konsoleille. Roblox Developer Conferencessa tehdyn ilmoituksen mukaan PlayStation 4- ja PlayStation 5 -pelaajat pääsevät käsiksi alustaan lokakuussa. Samalla Robloxin Xbox-version kerrottiin saavan käyttäjäkokemuksen parantamiseen tähtääviä päivityksiä.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.