Roolipelisarjan muodonmuutos lähestyy – Valkyrie Elysium levittää siipensä syksyllä / Uutiset / pelaaja.fi

Roolipelisarjan muodonmuutos lähestyy – Valkyrie Elysium levittää siipensä syksyllä

7.07.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Valkyrie Elysium, Valkyrie, square enix, julkaisupäivä, Soleil, Valkyrie Profile. Valkyrie Profile: Lenneth, Lenneth

Valkyrie Profile -sarjaa tovin tauon jälkeen jatkava Valkyrie Elysium on päivätty. Tuore traileri vahvistaa, että uutuusroolipeli tupsahtaa saataville ensin PlayStation 5:lle sekä PlayStation 4:lle syyskuun 29. päivä, mistä se jatkaa Steamiin 11. marraskuuta..

Traileri jatkaa samalla Elysiumin tarinasta vihjaamista ja antaa tähän asti parhaimman silmäyksen myös sen toimintaan. Sarjan aiempiin pääosiin nähden Elysiumista tekee erikoisen se, että peli vaihtaa vuoropohjaisen taistelemisen nyt reaaliaikaisempiin ja näin astetta suorempiin yhteenottoihin. Kuten traileri kuitenkin vahvistaa, ei se tarkoita, etteikö päähenkilön rinnalle päästäisi edelleenkin hankkimaan muun muassa erilaisia tukitaistelijoita.

Myyntiin Valkyrie Elysiumista saadaan PlayStationeilla noin 70 euron perusversion ohella myös 85 euron hintainen Digital Deluxe Edition, jota pääsee pelaamaan kolme vuorokautta aikaisemmin. Se pitää sisällään myös ylimääräisen miekkavarusteen sekä PS5:llä ja PS4:llä pelattavan digitaalisen version Valkyrie Profile: Lennethista,

Valkyrie Profile: Lenneth oli aikoinaan PSP:lle tehty versio aivan alkuperäisestä PS1:llä nähdystä Valkyrie Profile -seikkailusta. Peli on määrä tuoda PlayStation Storessa myyntiin myös erikseen. Kuvia siitä on tarjolla ohesta yhdessä tuoreimpien Elysium-otosten kanssa.

Sarjan luoneen tri-Acen sijaan Valkyrie Elysium on tällä kertaa Naruto to Boruto: Shinobi Striker- ja Samurai Jack: Battle Through Time -kehittäjä Soleilin käsialaa. Myöhemmin lokakuussa tri-Acelta ollaan saamassa pihalle Star Ocean -sarjan uusin osa The Divine Force.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ananaz kuva
Ananaz

Harmi, ettei Square nyt sitten voinut nähdä sitä vaivaa, että Valkyrie Profile olisi portattu kerralla kaikille alustoille ja samalla korjattu PSP-version puutteet ja ongelmat sen sijaan, että päätyivät tähän helppoon ja halpaan emulaatioratkaisuun. Hyvä, että peli on jälleen saatavilla edes osalle yleisöstä.

Elysium ei vieläkään vakuuta ihan täysin, mutta ainakin tämä uusi traileri näyttää jo ensimmäistä selvästi paremmalta. Katsotaan nyt sitten millaisen vastaanoton saa ilmestyessään (ja millaisen PC-porttauksen Square tällä kertaa pieraisee ulos.)

Enpä kyllä ikinä olisi uskonut, että voisin joskus olla kiinnostuneempi uudesta Star Oceanista kuin Valkyrie-pelistä, mutta tähän nyt on näemmä tultu.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Todella iso ero ensimmäiseen traileriin verrattuna kuten yllä mainittu. Kyllä odotus nousi todella kovasti. Itsellä menee Star Oceanin edelle. Mutta kova JRPG syksy näköjään tulossa. :)