Sable-julkaisija yhteistyöhön Sonic The Hedgehog -tuottajan kanssa – Raw Furyn pelit muuntuvat elokuviksi ja sarjoiksi / Uutiset / pelaaja.fi

Sable-julkaisija yhteistyöhön Sonic The Hedgehog -tuottajan kanssa – Raw Furyn pelit muuntuvat elokuviksi ja sarjoiksi

13.10.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
1
Sable, Raw Fury

Sable-julkaisija Raw Fury ja tuotantoyhtiö Dj2 Entertainment ovat ryhtyneet viralliseen yhteistyöhön.

Pelijulkaisijan ja Dj2:n kumppanuuden tarkoituksena on tuottaa Raw Furyn peleistä sovituksia niin elokuviin kuin televisioonkin. Jatkojalostuksen kohteina ovat Shedworksin kehittämän Sablen lisäksi Monkey Moonin ja BlackMuffinin Night Call sekä Krillbite Studion Mosaic. Muita yhteistyöhön sisältyviä pelejä ovat Call of the Sea, Dandara, The Signifier ja Norco.

Videopelisovituksiin erikoistunut Dj2 on ollut mukana tuottamassa Sonic The Hedgehog -elokuvaa sekä Life is Strange -sarjaa. Parhaillaan työn alla ovat muun muassa Disco Elysium- ja Tomb Raider -sarjat sekä My Friend Pedro -sovitus.

– Heidän luovuutensa ja kykynsä ottaa jokaisen pelin ydin ja muuttaa se uusiksi taiteeenmuodoiksi sopivat Raw Furyn visioon, ja olemme innoissamme yhteistyöstä, Raw Furyn toimitusjohtaja Jónas Antonsson kommentoi kumppanuutta.

Lähde: gamesindustry.biz

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Uutisen kuva tuo itselleni todella vahvat Moebius-vibat! Jodorowskyn ja Moebiuksen sarjakuvat ovat eräitä suurimmista suosikeistani.