Selviydytkö Havenissa? Uusi erikoiskartta saapuu metsästämään PlayerUnknown's Battlegrounds -pelaajia / Uutiset / pelaaja.fi

Selviydytkö Havenissa? Uusi erikoiskartta saapuu metsästämään PlayerUnknown's Battlegrounds -pelaajia

9.12.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Haven, PUBG, PlayerUnknown's Battlegrounds, Season 10, battle royale

Erikoislaatuiset kartat jatkavat vyörymistään PlayerUnknown's Battlegroundsiin. Pelissä parhaillaan käynnissä oleva yhdeksäs sisältökausi toi jo mukanaan pelikerrasta toiseen muuttuvan Paramo-kartan, ja nyt kymppikauden merkeissä tuloaan tekee aina vain erikoisempi tapaus nimeltä Haven.

Haven on vain noin yhden neliökilometrin kokoinen kaupunkikartta, jonka kenttärakenteessa painoarvoa on annettu korkeuseroille. Käyttöönsä pelaajat voivatkin löytää sen sisuksista uuden hätälaskuvarjon, jolla matkata tiiviin pelialueen läpi.

Karttaa eivät myöskään asuta pelkät ihmispelaajat, vaan Pillariksi kutsuttu ryhmittymä pitää sitä tiukasti otteessaan. Pillar muun muassa tarkkailee kaupungin tapahtumia helikopterilla ja voi sen voimin hälyttää paikalle myös panssaroidun ajoneuvon kiusaamaan tunkeutujia. Kentän resursseja vartioivat myös raskaasti aseistautuneet sotilaat.

Pienen koonsa myötä Haveniin mahtuu kerrallaan 32 pelaajaa. Pelaaminen luonnistuu vain Duo-tilan merkeissä.

Karttaa voi jo kokeilla PlayerUnknown's Battlegroundsin pc-testipalvelimilla. Virallisen debyyttinsä se tekee pc:llä 16. joulukuuta ja konsoleilla päivää myöhemmin. Saatavilla se pysyy maaliskuun loppuun asti.

Lähde: PUBG (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

PUBGin toinen kartta on edelleen isoin ja ensimmäinen toiseksi isoin. Miksi peliin tulee vain pieniä karttoja? Haluaisin kunnolla lääniä seikkailtavaksi enkä mitään hyperaktiivista refleksihippaa parin korttelin kokoisella alueella.

Nostoja