Seuraava Baldur's Gate 3 -suurpäivitys saapuu ensi viikolla – roolipelihitti saapuu samalla myös Macille / Uutiset / pelaaja.fi

Seuraava Baldur's Gate 3 -suurpäivitys saapuu ensi viikolla – roolipelihitti saapuu samalla myös Macille

16.09.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
3

Baldur's Gate 3:n seuraava päivitys lähestyy, kehittäjä Larian Studios on paljastanut.

Vuoden menestyksekkäimpiin peleihin lukeutuvan Baldur's Gate 3:n kolmannen päivityksen kerrotaan ilmestyvän ensi torstaina. Larian Studios ei ole vielä paljastanut päivityksen sisältöä, mutta luvassa on hyviä uutisia Mac-pelaajille.

Larian Studios on kertonut Baldur's Gate 3:n saavan kolmannen päivityksensä rinnalla myös täyden tuen Mac-tietokoneille. Studio oli aikaisemmin kaavaillut Mac-tuen tuomista peliin jo syyskuun alussa, mutta Mac-pelaajat pääsevät uppoutumaan roolipeliseikkailuun pienen viivästyksen viimein ensi viikolla.

Macin lisäksi Baldur's Gate 3:n on vahvistettu saapuvan tämän vuoden aikana vielä Xbox Series X/S:lle. Xbox-version julkaisuaikataulua ei ole vielä vahvistettu. Larian Studios kertoi aikaisemmin kohdanneensa ongelmia jaetun ruudun moninpelin sovittamisessa Xbox Series S -konsolimallille. Studio kertoi kuitenkin viime kuussa päässeensä Microsoftin kanssa kompromissiratkaisuun, jonka seurauksena kyseinen ominaisuus on kytketty ainakin aluksi pois päältä Series S -konsoleilla.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

ettäs linux käyttäjät ?

Käyttäjän Gurosan kuva
Gurosan

Kaverin linuxilla ainakin hyvin pyörinyt pienen säädön jälkeen.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus Retro22

ettäs linux käyttäjät ?

Steam Deck tuki alkaa olla suurimmassa osassa pelejä jo heti julkaisussa.