Seuraavan Resident Evil -pelin teaser-traileri on täällä! Valmiina tiimipohjaiseen Project Resistanceen? / Uutiset / pelaaja.fi

Seuraavan Resident Evil -pelin teaser-traileri on täällä! Valmiina tiimipohjaiseen Project Resistanceen?

9.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
Project Resistance, Resident Evil, Capcom, moninpeli, moninpeli, verkkopeli,

Capcom on paljastanut enemmän aiemmin elokuussa vihjaillusta seuraavasta Resident Evil -pelistään.

Ainakin toistaiseksi työnimeä Project Resistance kantava peli on vahvistunut tiimipohjaiseksi selviytymiskauhukokemukseksi, mitä osattiinkin jo odottaa pelistä etukäteen vuotaneiden ensimmäisten kuvien myötä. Tuoreella kiusoittelutrailerilla vihjataan kovasti myös tuttujen vihollisten paluusta niin kuin sekä tuli- ja lähitaisteluaseiden käyttöön keskittyvästä toiminnasta.

Ensimmäisten pelattavissa Project Resistancen on määrä olla torstaina käynnistyvien Tokyo Game Show -messujen yhteydessä. Peli on työn alla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

4 pelattavaa hahmoa ja yksi pelaajista/CPU on DM?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei pelikuvaa, joten hankala sanoa mitään lopullista mutta ei konseptina innosta. Toisaalta ihan mielenkiintoinen tuo idea kontrolloitavasta Tyrantista. En ainakaan itse ole ollut tietoinen, että niitä voitaisiin ohjata suoraan.

Onko tämä nyt siis jotain epäsymmetristä moninpeliä, jota tuntuu nykyään tulevan aika paljon? Yksi pelailee tai vähintäänkin määrää vihollisten luonteen, määrän, sijainnin jne. sekä voi ohjatakin ainakin osaa niistä? Ei sinänsä varsinaisesti huono idea mutta ei kyllä itseäni kauheasti kiinnosta.

Jäänee melko varmasti välistä.

Käyttäjän Tylor kuva
Tylor

Jää selvästi välistä kun monipeli painoteinen spin-off. Oli toisin lohdutus tavalaan, kun jos tämä olisi ollut kolmosen remake, niin olisi tuntunut olevan ehkä vähän liijan nopeasti tehty, kun kakkosen remakeista on alle vuosi vielä.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Kaikista moninpeliressuista tämä tuntuu kiinostavimmalta ja ihan vain jos yksi pelaaja saa kontrolloida monsuja. Tulee mieleen ikivanha HL2 modi, Zombie master.

Käyttäjän rap kuva
rap

Mielenkiinto loppui ''tiimipohjaisen'' kohdalla...

Nostoja