Sigma on tulossa – Blizzard paljasti Overwatchin uuden karmivan taistelijan / Uutiset / pelaaja.fi

Sigma on tulossa – Blizzard paljasti Overwatchin uuden karmivan taistelijan

22.07.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Sigma on seuraava Overwatchin areenoille astuva uusi pelattava taistelija. Blizzard vahvisti hahmon uudella tämän taustatarinaan paneutuvalla animaatiovideolla kiusoiteltuaan ja vuodettuaan siitä vihjeitä aiemmin viikonloppuna.

Ammatiltaan astrofyysikkona toiminut Sigma näyttäisi nimenomaan kuuluvan osaksi Overwatchin pahiksia edustavaa Talonia. Hahmon erikoisuuksiin lukeutuu kyky hallita painovoimaa, mikä kehittyi tälle päin honkia menneen tieteellisen kokeen myötä. Samalla tämän mieli on kokenut kovan kolauksen, mihin tuore videokin kovasti keskittyy. Tietämättään tämän kerrotaankin toimivan eräänlaisena elävänä aseena.

Julkaisuajankohtaa Sigmalle ei ole vielä annettu, eikä tämän oman hahmsivu näytä olevan toistaiseksi myöskään vielä pystyssä Overwatchin kotisivuilla. Tavanomaisesti uudet hahmot ilmestyvät pelattavaksi kuitenkin ensin pc:n testipalvelimille ennen virallista kaikkia alustoja kattavaa julkaisua.

Uuden hahmon lisäksi Overwatchissa tapahtuu parhaillaan yhtä jos toista. Blizzard on ottamassa pelissä käyttöön niin uuden huijauksenesto- kuin pelinmuodostujärjestelmän, minkä lisäksi siinä käynnistyi hiljattain myös sen jokakesäinen Summer Games -erikoistapahtuma.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Vain vähän kilari kaveri.