The Sims 4 saa uuden Naapurustotarinat-päivityksen ensi viikolla.

Simien elämässä nähdään yleensä muutoksia yksilötasolla. Kuun lopulla saapuvan päivityksen ansiosta elämänmuutoksia päästään käymään läpi koko naapuruston. Naapurustotarinat keskittyy aktiivisen talouden ulkopuolella asuvien naapurisimien eli pelin ohjaamien hahmojen elämän rikastuttamiseen.

Naapurustotarinoiden ensimmäisessä osiossa tarkastellaan omaan talouteen liittyviä simejä, kuten työkavereita ja harrastetuttuja. Nämä naapurisimit saavat nyt kokea erilaisia uusia elämänmuutoksia, vaikkapa uuden uran, rakkaussuhteen tai lapsen saamisen muodossa.

Naapurustotarinoiden elämänmuutokset on jaettu kolmeen osioon. Pelaaja voi vaikuttaa joihinkin tapahtumiin ja jotkut puolestaan tapahtuvat omatoimisesti. Jotkut muutokset taasen ovat sekoitus näitä molempia.

Naapurustossa kaikki tekevät lopullisen päätöksen elämänmuutoksista kuitenkin itse. Pelaajan ei siis tarvitse vaihtaa toiseen talouteen muutoksen aikaansaamiseksi. Simien ei kuitenkaan tarvitse antaa muuttua täysin vallattoman omapäisesti, vaan pelaaja voi päättää sopiiko kyseinen elämänmuutos omaan tarinaan.

Myös aiemmin esiteltyjä skenaarioita tukemaan lisätään kaksi uutta haastetta. Naapuruston luottosim -haasteessa voi ansaita Luottosim-piirteen miellyttävien keskusteluiden mahdollisuuden lisäämiseksi. Kieroutunut sydän -piirteen puolestaan saavat ne, jotka ovat valmiita tuhoamaan sekä oman että muiden rakkauselämän Rakkauden vihollinen -haasteessa.

Naapurustotarinat-päivitys julkaistaan 30. marraskuuta.

Lähde: The Sims 4 (kotisivu)

Lisää luettavaa